Felicitări tuturor Cîștigătorilor de la grandioasa ”Tombola 2021”!

Ieri 1 octombrie a fost o zi însemnată pentru membrii noștri, pentru toți cei care au participat la ”Tombola 2021” și mai ales a celor care au cîștigat. Chiar și soarele ne-a zimbit și încălzit cu razele lui de bucurie.

Au fost alături de peste 600 membri din cei 1000 înscrişi la tombolă, ceea ce dă dovadă de un interes mare în cîştigarea cadourilor dar şi interes în urmărirea activităţii noastre. Iar cei peste 13000 de membri ai noştri cred că ne-au urmărit cu atenţie de pe ecranele televizoarelor.

Microîmprumut aduce felicitări participanților și în special cîștigătorilor care au mers acasă cu cadourile cîștigate și au simțit emoții de nedescris și au primit bucuria de a cîștiga. Iar cel mai norocos a fost dnul Sîrbu Sergiu cîștigătorul premiului mare a automobilului nou nouț Vitara Suzuki, la care a fost prezentă soția cu copiii, cei mai fericiți.

Și ca să fim parteneri în continuare am mărit nr de cadouri la această tombolă cu 30 de carduri( în valoare de 500 lei fiecare). Pe viitor vom organiza și alte tombole la care vă invităm să participați!

 

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!