Achită Creditul

$page->{'name_'.$lng}

Modalități de achitare a creditului de la MicroImprumut

Fii disciplinat și ai grijă de ratele tale de credit pentru a-le achita la timp și păstrează istoria de creditare bună, pentru a avea pe viitor mai multe avantaje.  MicroImprumut vă pune la dispoziție diferite metode de achitare a ratelor lunare a creditelor. Alege cea mai optimă pentru tine din opțiunile de mai jos:

Orice membru poate efectua achitarea la oricare sucursală MicroImprumut,  Luni - Vineri: 8:30 - 17:30, pauză de masă: 12:30 - 13:30.  (clik pe link și vezi adresele) https://microimprumut.md/sucursale

O metodă mult mai accesibilă și ușor de utilizat este aplicația My Micro creată special pentru membrii MicroImprumut. Puteți achita rata la împrumut de pe cardul bancar pe care il detineți, sau din economiile avute la noi.

  • Aplicația MyMicro  (o puteți descărca din Magazin Google Play  pentru dispozitivele android și  Apple Store pentru dispozitivele IOS utilizînd criteriul de căutare sintagma My Micro!
  • Plata prin transfer bancar:

Datele bancare sunt:

Banca beneficiară BIC: BC ”Moldindconbank” SA filiala Remiz Chisinău

IBAN: MD17ML000000002224417311

Beneficiar: AEΔMicroîmprumut” Adresa: mun.Chisinau,com.Ciorescu,str.Alexandru cel Bun,nr.9

Cod fiscal: 1007600070746

MFO: MOLDMD2X317

Destinația plății: Plata creditului conform contractului de credit. Vă rugăm să introduceți numărul dvs. de contract CRC....

  • la orice filială a Poșta Moldovei

posta.md 

Prin terminale electronice de plată:

La fel și prin sisteme de plată online:

 

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!