Citește

Noutăți și Promoții

Î N Ş T I I N Ţ A R E privind convocarea adunării generale.

Vă informăm că în baza Hotărîrii Comisiei Naționale a Pieței Financiare, Directorul Executiv convoacă Adunarea Generală  Extraordinară prin corespondență  a membrilor Asociației de Economii și Împrumut  „Microîmprumut”.

Autor: Microîmprumut Actualizată 08.09.23

A n u n ț privind lista propusă pentru membrii Consiliului și a Comisiei de Cenzori!

AEI MicroImprumut a recepționat 12 candidaturi pentru a fi aleși de Adunarea Generală membrii consiliului și a comisie de Cenzori, conform Hotărîrii Comisiei Naționale a Pieței Financiare

Autor: Microîmprumut Actualizată 08.09.23

Program de lucru pentru filialele «MicroImprumut»!

Conform regulamentului mîine 31.08.2023 este zi Liberă pentru toate filialele MicroImprumut. Această dată a fost stabilită ca zi liberă pentru a fi sărbătorită Ziua Limbii Noastre - limba română - sărbătoare a indentității și demnității.

Autor: Microîmprumut Actualizată 30.08.23

Anunț privind acceptarea depunerilor de economii începînd cu data de 01.09.2023!

Asociația de Economii și Împrumut MicroImprumut aduce la cunoștință membrilor noile condiții de acceptare a depunerile de economii începînd cu luna septembrie 2023.

Autor: Microîmprumut Actualizată 28.08.23

Anunț! Informație pentru membrii MicroImprumut!

Informație privind regulile de prestarea serviciilor pe o perioadă nedeterminată.  Aceste modificări în activitatea Asociației nu afectează relația noastră cu membrii și sperăm la o colaborare fructuoasă în continuare

Autor: Microîmprumut Actualizată 01.08.23

Informație pentru membrii MicroImprumut!

Vă informăm despre necesitatea petrecerii Adunării Generale Extraordinare Repetate prin corespondență conform Hotărîrii nr. 35/1 din 28.06.2023 a Comisiei Naționale a Pieței Financiare

Autor: Microîmprumut Actualizată 01.08.23

Î N Ş T I I N Ţ A R E! PRIVIND CONVOCAREA ADUNĂRII 2023!

Vă informăm că în baza deciziei consiliului din data de 29.06.2023, se convoacă Adunarea generală extraordinară repetată a membrilor AEÎ „Microîmprumut”, pe data de 22.07.2023, ora 10.00

Autor: Microîmprumut Actualizată 29.06.23

Team building - Echipa MicroImprumut își valorifică punctele forte pentru a atinge împreună succesul!

Ca rezultat acestui eveniment a avut un impact pozitiv pentru întreaga echipă. Au fost provocări de diferite domenii  unde au fost implicați fiecare membru unde a fost în prim plan evidențiate mai multe calități.

Autor: Microîmprumut Actualizată 28.06.23

MicroImprumut anunță o nouă ofertă la depuneri de economii!

Oferim condiții sigure și avantajoase de păstrare a banilor cu cea mai atractivă dobândă, venituri stabile lunare sau trimestriale, fără taxe lunare sau de deservire. Fii sigur și fă-ți planurile din timp pentru a avea un viitor frumos alături de cei dragi!

Autor: Microîmprumut Actualizată 28.06.23

La mulţi ani tuturor copiilor de Ziua Internaţională a Copiilor!

Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumină, și viaţa voastră va fi mult mai frumoasă. Să fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos, alături de voi se simt și părinții copii.

Autor: Microîmprumut Actualizată 01.06.23

Investește cu MicroImprumut, lasă banii să lucreze!

E timpul să ne pregătim din timp pentru un viitor mai bun atît pentru noi cît și pentru copiii noștri. ”Pune-ți banii să lucreze” este un îndemn bine concretizat pentru astfel de momente.

Autor: Microîmprumut Actualizată 23.05.23

Deschiderea unei noi sucursale MicroImprumut cea de-a 22-a la număr! Mai aproape de localnicii din Cojușna.

Cei peste 15 ani de experiență ne-au ajutat mult în dezvoltarea și menținerea unei politici integre a companiei și am reușit să creăm o bază bună și stabilă pentru membrii noștri. Astăzi, mai aproape teritorial de localnicii din Cojușna

Autor: Microîmprumut Actualizată 17.05.23

NOUTĂȚI

Fii la curent mereu cu ultimile noutăți in compania Microimprumut! La noi găsești ultimile actualități la capitolul creditelor, depozitelor și a ofertelor speciale. Și odată ce tu deja ești abonat la unda noastră a noutăților, tu la sigur nu vei rata datele de desfășurare a noilor tombole și promoții. Află primul despre cele mai atractive reduceri la credite și nu ezita să participi la ofertele marca Microimprumut!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!