Citește

Noutăți și Promoții

Anunț! Sucursala Chișinău-Centru cu nou program de lucru!

Începînd cu luna decembrie fiecare membru va putea efectua orice operațiune destinată sucursalei și în zile de odihnă. Noi știm că timpul este important în luarea deciziilor și realizarea performanțelor.

Autor: Microîmprumut Actualizată 29.11.23

Î N Ş T I I N Ţ A R E privind rezultatele adunării generale din data 27.10.2023

Vă aducem la cunoștință rezultatele adunării organizate pe data de 27.10.2023, în baza ordinului Directorului Executiv al Asociației nr. 19/23 din 06 septembrie 2023 a fost convocată  Adunarea Generală Extraordinară prin corespondență.

Autor: Microîmprumut Actualizată 03.11.23

Prin proiectul ”Burse pentru elevi” la cea dea II-a ediție vor fi susținuți 121 de elevi!

Sîntem bucuroși să vă anunțăm rezultatele colectării dosarelor de la cea dea II-a ediție a proiectului de ”Burse pentru elevi” care constă în acordarea de burse pentru susținerea educației copiilor membrilor AEI MicroImprumut.

Autor: Microîmprumut Actualizată 10.10.23

Î N Ş T I I N Ţ A R E privind convocarea adunării generale.

Vă informăm că în baza Hotărîrii Comisiei Naționale a Pieței Financiare, Directorul Executiv convoacă Adunarea Generală  Extraordinară prin corespondență  a membrilor Asociației de Economii și Împrumut  „Microîmprumut”.

Autor: Microîmprumut Actualizată 08.09.23

A n u n ț privind lista propusă pentru membrii Consiliului și a Comisiei de Cenzori!

AEI MicroImprumut a recepționat 12 candidaturi pentru a fi aleși de Adunarea Generală membrii consiliului și a comisie de Cenzori, conform Hotărîrii Comisiei Naționale a Pieței Financiare

Autor: Microîmprumut Actualizată 08.09.23

Program de lucru pentru filialele «MicroImprumut»!

Conform regulamentului mîine 31.08.2023 este zi Liberă pentru toate filialele MicroImprumut. Această dată a fost stabilită ca zi liberă pentru a fi sărbătorită Ziua Limbii Noastre - limba română - sărbătoare a indentității și demnității.

Autor: Microîmprumut Actualizată 30.08.23

Anunț privind acceptarea depunerilor de economii începînd cu data de 01.09.2023!

Asociația de Economii și Împrumut MicroImprumut aduce la cunoștință membrilor noile condiții de acceptare a depunerile de economii începînd cu luna septembrie 2023.

Autor: Microîmprumut Actualizată 28.08.23

Anunț! Informație pentru membrii MicroImprumut!

Informație privind regulile de prestarea serviciilor pe o perioadă nedeterminată.  Aceste modificări în activitatea Asociației nu afectează relația noastră cu membrii și sperăm la o colaborare fructuoasă în continuare

Autor: Microîmprumut Actualizată 01.08.23

Informație pentru membrii MicroImprumut!

Vă informăm despre necesitatea petrecerii Adunării Generale Extraordinare Repetate prin corespondență conform Hotărîrii nr. 35/1 din 28.06.2023 a Comisiei Naționale a Pieței Financiare

Autor: Microîmprumut Actualizată 01.08.23

Î N Ş T I I N Ţ A R E! PRIVIND CONVOCAREA ADUNĂRII 2023!

Vă informăm că în baza deciziei consiliului din data de 29.06.2023, se convoacă Adunarea generală extraordinară repetată a membrilor AEÎ „Microîmprumut”, pe data de 22.07.2023, ora 10.00

Autor: Microîmprumut Actualizată 29.06.23

Team building - Echipa MicroImprumut își valorifică punctele forte pentru a atinge împreună succesul!

Ca rezultat acestui eveniment a avut un impact pozitiv pentru întreaga echipă. Au fost provocări de diferite domenii  unde au fost implicați fiecare membru unde a fost în prim plan evidențiate mai multe calități.

Autor: Microîmprumut Actualizată 28.06.23

MicroImprumut anunță o nouă ofertă la depuneri de economii!

Oferim condiții sigure și avantajoase de păstrare a banilor cu cea mai atractivă dobândă, venituri stabile lunare sau trimestriale, fără taxe lunare sau de deservire. Fii sigur și fă-ți planurile din timp pentru a avea un viitor frumos alături de cei dragi!

Autor: Microîmprumut Actualizată 28.06.23

NOUTĂȚI

Fii la curent mereu cu ultimile noutăți in compania Microimprumut! La noi găsești ultimile actualități la capitolul creditelor, depozitelor și a ofertelor speciale. Și odată ce tu deja ești abonat la unda noastră a noutăților, tu la sigur nu vei rata datele de desfășurare a noilor tombole și promoții. Află primul despre cele mai atractive reduceri la credite și nu ezita să participi la ofertele marca Microimprumut!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!