Citește

Noutăți și Promoții

MicroImprumut prezent deja în or. Ialoveni și localitățile din r. Ialoveni!

Astăzi a avut loc inaugurarea sucursalei din orașul Ialoveni, mai aproape de cei peste 24000 de membri, cu servicii financiare acomodate necesităților lor.

Autor: Microîmprumut Actualizată 05.07.24

MicroImprumut vă transmite cele mai calde felicitări cu Sfintele Sărbători Pascale!

Lumina din Noaptea Sfântă să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale şi să vă însoţească paşii pe drumul vieţii. Hristos a Înviat!

Autor: Microîmprumut Actualizată 03.05.24

Programul de activitate de sărbătorile pascale!

Va informăm programul de activitate pentru sucursalele MicroImprumut pentru luna mai în sărbătorile pascale. Data de 1, 6, 9 și 13 mai sunt declarate Zile Libere unde sucursalele MicroImprumut nu vor activa.

Autor: Microîmprumut Actualizată 29.04.24

Începe o carieră de succes la MicroImprumut- oferim posturi vacante pentru fiecare

MicroImprumut te ajută să te dezvolți profesional, construirea unui altfel de viitor, în linii generale îți oferă un șir de oportunități. Ești ambițios, energic și cu mult etuziasm vino în echipa noastră.

Autor: Microîmprumut Actualizată 16.04.24

ÎNŞTIINȚARE privind rezultatele adunării generale din data 29.03.2024

Vă aducem la cunoștință rezultatele Adunării Generale Ordinare organizate pe data de 29.03.2024, prin corespondență a membrilor Asociației de Economii și Împrumut „Microîmprumut”

Autor: Microîmprumut Actualizată 08.04.24

Moment de unitate și bucurie la MicroImprumut - Sfințirea sucursalei din satul Holercani!

Sucursala Holercani cu o nouă identitate a fost dotată cu tehnică și cele necesare pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel și în confort.

Autor: Microîmprumut Actualizată 03.04.24

Angajăm Manager dezvoltare aplicații

MicroImprumut oferă post vacant de manager dezvoltare aplicații. Dacă ești în căutarea unui post de muncă bine plătit într-o echipă dinamică și profesionistă? Nu ezita să trimiți CV-ul.

Autor: Microîmprumut Actualizată 25.03.24

MicroImprumut își mărește echipa și angajează operator consultant

Suntem mereu în dezvoltare și în continuă creștere de aceea suntem în cautare de noi colegi. Dacă îți dorești dezvoltarea unei cariere de succes vino în echipa MicroImprumut.

Autor: Microîmprumut Actualizată 15.03.24

Echipa MicroImprumut vă transmite cele mai calde urări cu Ziua Internațională a Femeiei!

În această zi deosebită, Ziua Internațională a Femeii, Echipa MicroImprumut vă adresează cele mai călduroase urări! Admirăm și respectăm profund tot ceea ce faceți și ne dorim să vă transmitem întreaga noastră recunoștință pentru contribuția voastră în lume.

Autor: Microîmprumut Actualizată 08.03.24

Programul de activitate pentru sucursalele MicroImprumut 7-9 martie 2024!

Vă aducem la cunoștință programul de activitate pentru sucursalele MicroImprumut!

Autor: Microîmprumut Actualizată 06.03.24

MicroImprumut angajează Auditor Intern!

Punem accent pe profesionalism și pe încredere atît între membri cît și în relația cu clienții. De aceea angajăm viitori colegi, dornici să se dezvolte continuu.Dacă corespunzi cerințelor, grăbește-te și trimite CV-ul tău.

Autor: Microîmprumut Actualizată 27.02.24

Î N Ş T I I N Ţ A R E privind convocarea adunării generale 2024!

Vă informăm că în baza hotărîrii consiliului se convoacă Adunarea generală anuală ordinară prin corespondență a membrilor AEÎ MicroImprumut, pe data de 29.03.2024, ora 10.00.

Autor: Microîmprumut Actualizată 16.02.24

NOUTĂȚI

Fii la curent mereu cu ultimile noutăți in compania Microimprumut! La noi găsești ultimile actualități la capitolul creditelor, depozitelor și a ofertelor speciale. Și odată ce tu deja ești abonat la unda noastră a noutăților, tu la sigur nu vei rata datele de desfășurare a noilor tombole și promoții. Află primul despre cele mai atractive reduceri la credite și nu ezita să participi la ofertele marca Microimprumut!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!