Citește

Noutăți și Promoții

Colaboratorii Microîmprumut își valorifică abilitățile!

Tehnici noi de promovare şi de negociere utilizate în industria serviciilor financiare Microîmprumut! Incercăm să fim mai buni în deservirea clienților pentru ca fiecare client să aibă o experieță profesională pozitivă.

Autor: Microîmprumut Actualizată 22.11.22

Microîmprumut a mărit dobânda la depuneri!

Acum la MicroÎmprumut primești mai mult, nu pierde momentul și deschide un cont de economii cu cea mai mare dobândă! Cea mai bună  investiție pentru a păstra și a înmulți banii fără risc și fără impedimente.

Autor: Microîmprumut Actualizată 04.11.22

Super produs nou Împrumut «Opțional» pentru orice necesitate

MicroÎmprumut îți oferă șansa să trăiești viața pe care o visezi cu produsul nou Împrumut «Opțional» Obține mijloace bănești, investiți-le în propriile idei și savurați rezultatele. Nu sta pe gînduri și vino la oficiu nostru!

Autor: Microîmprumut Actualizată 03.11.22

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A UNIUNILOR DE CREDIT

Cu această ocazie, vă dorim optimism și noi realizări în activiatea de zi cu zi și anume în acordarea serviciilor financiare membrilor. Sucese în dezvoltarea sistemului pentru a oferi membrilor servicii de calitate.

Autor: Microîmprumut Actualizată 20.10.22

Proiectul „Burse pentru elevi”, este la prima ediție! 90 de elevi vor primi burse de la Microimprumut!

În urma voturilor, vor primi burse 90 de elevi din 11 școli/licee, vor fi achitați începînd cu luna septembrie 2022 pînă în luna mai 2023, conform regulamentului.

Autor: Microîmprumut Actualizată 11.10.22

"Tombola 2021" organizată de Microîmprumut!

În data de 1 octombrie 2021 pentru toți membrii Microîmprumut a fost o zi deosebită și cu multă fericire pe chipurile tuturor.

Autor: Microîmprumut Actualizată 05.10.22

Felicitări tuturor Cîștigătorilor de la grandioasa ”Tombola 2021”!

Microîmprumut aduce felicitări participanților și în special cîștigătorilor care au mers acasă cu cadourile cîștigate și au simțit emoții de nedescris și au primit bucuria de a cîștiga.

Autor: Microîmprumut Actualizată 02.10.22

Cu Microîmprumut ai doar de Cîștigat!

Microîmprumut cum a promis și anul acesta va înmîna cadouri generoase tuturor participanților la mega ”TOMBOLA 2021”. Ne dorim și anul acesta să fie unul memorabil pentru noi toți ca și anul trecut unde participanții și anume cei mai norocoși au mers acasă cu premiile cîștigate.

Autor: Microîmprumut Actualizată 29.09.22

Microîmprumut oferă pînă la 18% la depunerile de economii! Lasă banii să îți aducă venit suplimentar și stabil|microimprumut.md

Cea mai bună investiție presupune crearea unui cont de economii pentru a păstra și a înmulți banii fără risc și fără impedimente. Astfel banii tăi îți vor aduce venit stabil lunar sau anual.

Autor: Microîmprumut Actualizată 25.08.22

Î N Ş T I I N Ţ A R E! PRIVIND CONVOCAREA ADUNĂRII GENERALE EXTRAORDINARE REPETATE

Vă informăm că în baza deciziei consiliului din data de 06.06.2022, se convoacă Adunarea generală extraordinară repetată a membrilor AEÎ „Microîmprumut”, pe data de 30.06.2022, ora 10.00

Autor: Microîmprumut Actualizată 06.06.22

01 iunie 2022 La mulți ani de Ziua Copiilor!!!

Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaș și viaţa fără griji, asemenea unui copil.

 

Autor: Microîmprumut Actualizată 01.06.22

Grăbește-te să participi la «Tombola 2021» pentru a Cîștiga!

Microîmprumut vine cu vești bune! Mai ai șanse să reușești să participi la Tombola 2021 și posibilitatea de a Cîștiga unul din cadourile puse în joc.

Autor: Microîmprumut Actualizată 25.05.22

NOUTĂȚI

Fii la curent mereu cu ultimile noutăți in compania Microimprumut! La noi găsești ultimile actualități la capitolul creditelor, depozitelor și a ofertelor speciale. Și odată ce tu deja ești abonat la unda noastră a noutăților, tu la sigur nu vei rata datele de desfășurare a noilor tombole și promoții. Află primul despre cele mai atractive reduceri la credite și nu ezita să participi la ofertele marca Microimprumut!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!