Transferuri bănești

$page->{'name_'.$lng}

Sistemul de remiteri prin intermediul partenerilor, membrii Microîmprumut au obţinut mai multe opţiuni de a primi acasă banii în siguranță, rapid și flexibil din orice colț al lumii.

Prin urmare, puteți chiar acum de sinestătător alege, prin intermediul a cărei companii doriți să realizați transferurile bănești:

-“Western Union” - o companie lider pe piața remiterilor de bani având o retea de peste de 490 mii de locații ale agenților în peste 200 țări.

-Sistemul de remitere de bani ”Ria”cu o răspîndire de peste 300 mii de puncte de deservire în 100 de țări.

-Sistemul de remitere de bani “Unistream”, cu o răspîndire de peste 300 mii de puncte de deservire în 100 de ţări, oferă posibilitatea expedierii şi recepţionării remiterilor de bani fără deschiderea unui cont bancar.

- O nouă modalitate de primire a transferurilor din peste 200 țări şi regiuni în două valute:  Euro sau USD. Serviciul MoneyGram este disponibil la nivel global, ceea ce face ca primirea de bani de la prieteni și familie din străinătate să fie mult mai ușoară și accesibilă.

Vă invităm la cea mai apropiată filiala Microîmprumut cu un act de identitate! Comunicați operatorului-consultant numărul de verificare al transferului numele și prenumele ordonatorului, țara de origine, valuta și suma transferului așteptată. Și în câteva clipe veți primi chitanța și banii!

Cele Mai

Întrebări Populare

Unde poți primi un transfer de bani?

Odată ce apare necesitatea să primiți transferuri bănești de peste hotare, este cazul să vă adresați în filialele MicroÎmprumut. Primiți transferuri prin intermediul companiilor Western Union, Ria  sau Unistream. Noi vă vom presta cele mai calitative servicii la capitolul transferurilor bănești și vă vom oferi cele mai avantajoase condiții.

Ce transferuri de bani există la MicroÎmprumut?

Dvs. puteți realiza sau primi transferurile bănești prin 3 căi:

  • "Western Union" - o companie lider pe piața remiterilor de bani având o retea de peste de 490 mii de locații ale agenților în peste 200 țări.
  • Sistemul de remitere de bani ”Ria”cu o răspîndire de peste 300 mii de puncte de deservire în 100 de țări.
  • Sistemul de remitere de bani “Unistream”, cu o răspîndire de peste 300 mii de puncte de deservire în 100 de ţări, oferă posibilitatea expedierii şi recepţionării remiterilor de bani fără deschiderea unui cont bancar.
  • Serviciul MoneyGram este disponibil la nivel global, ceea ce face ca primirea de bani de la prieteni și familie din străinătate să fie mult mai ușoară și accesibilă.
Cât timp e valid un transfer de bani?

Totul depinde de sumă și termeni, fiecare transfer este analizat în mod particular. Pentru mai multe detalii este cazul să vă adresați la reprezentanții noștri. Contactați-ne prin telefon 022 60 00 06 sau vizitați filialele noastre, iar noi vă vom presta informația în cele mai mici detalii.

Cât durează un transfer de bani?

Comunicați operatorului-consultant numărul de verificare al transferului numele și prenumele ordonatorului, țara de origine, valuta și suma transferului așteptată. Și în câteva clipe veți primi chitanța și banii!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!