Împrumuturi

Produse Împrumuturi

Aplică Acum Online!

Evită aglomerația și trimite cererea online pentru solicitarea unui împrumut pentru nevoi personale sau alte necesități. Decizia o primești în scurt timp!

Cele Mai

Întrebări Populare

Ce este un imprumut?

Împrumutul bancar reprezintă oferirea unei sume de bani solicitantului pe care acesta le obține ulterior de la creditori. Împrumutantul se angajează să ramburseze suma împrumutului într-o perioadă anumită de timp. De obicei, această perioadă este stabilită de ambele părți la formularea rigorilor viitorului contract de împrumut.

Ce împrumuturi există?

La momentul de față specificăm câteva tipuri de împrumuturi și anume: împrumut pe termen scurt, împrumut pe termen lung, împrumuturi investiționale, împrumut ipotecar. De fapt, la acest capitol merită să menționăm și alte tipuri de împrumuturi, totuși, informația detaliată și tipul de împrumut potrivit le găsiți pe site-ul microimprumut.md!

Unde pot refinanța un împrumut?

Refinanțarea împrumutului presupune rambursarea acestuia prin intermediul unei sume de bani obținute de la o altă bancă sau o instituție financiară. Microîmprumut îți oferă cele mai bune servicii de refinanțare a împrumutului și vă garantează transparența întregului proces.

Unde se oferă un împrumut?

Orice tip de împrumuturi, la cele mai avantajoase condiții sunt oferite în filialele Microîmprumut. Noi suntem aici pentru a te ajuta în alegerea celor mai potrivite condiții și îți explicăm detaliat ce presupune fiece împrumut în parte.

De unde poți lua cel mai avantajos împrumut?

La moment, profită de cel mai avantajos împrumut în sucursalele Microîmprumut. Specialiștii noștri sunt gata să vă ofere informații detaliate, referitor la orice tip de împrumut, bazându-se pe necesitățile dumneavoastră!

ÎMPRUMUTURI

Ce faceți când aveți nevoie urgent de o sumă anumită de bani? Și în cazul când aveți nevoie de o sumă considerabilă și rudele sau prietenii nu sunt în stare să vă ajute? Cea ma bună soluție – solicitarea unui împrumut bancar. Compania Microîmprumut în decursul anilor a analizat necesitățile clienților săi, anume din acest motiv, noi suntem gata să vă oferim oferte speciale ce sunt perfect adaptate așteptărilor tale. Mai mult, noi vă oferim soluții stabile, pentru ca fiecare din voi să beneficieze la maxim de corectitudine și transparență.

Microîmprumut îți oferă următoarele tipuri de împrumuturi la cele mai avantajoase condiții pentru realizarea oricarei aspirație și să știi că alegerea îți aparține, indiferent de situație :

Împrumut „TERMEN SCURT” pentru consum

Suma - până la 3 milioane de lei pînă la 12luni

Fără gaj – până la 200 000 de lei

Împrumut „TERMEN LUNG” pentru orice necesitate legală

Suma - până la 3 milioane de lei pînă la 60luni

Fără gaj – până la 200 000 de lei

Împrumut „TERMEN LUNG INVESTIȚIONAL” pentru orice afacere legală

Suma - până la 3 milioane de lei

Pe un termen fix de la 12 luni pînă la 60 de luni;

Împrumut „IPOTECAR” pentru a procura, construi casa*/apartamentul dorit

Suma - pînă la 3 000 000 MDL sau 140000 EURO(170000 USD)

Un termen fixat de la 12 luni pînă la 120 de luni

Valoare gajului mai mare de 130% de la valoarea împrumutului

Împrumut „RETAIL”(pentru magazine) pentru a folosi acum produsele și achiți mai tîrziu

Suma - pînă la 100 000 lei pînă la 36 luni

Fără gaj

Împrumut „SupeRapid” pentru cheltuieli neprevăzute pînă la salariu

Suma - pînă la 10000 lei pînă la 12luni

Fără gaj, fără fidejusori și fără acte

Împrumut „Microimprumut 0%” ofertă special pentru orice necesitate legală

Suma - pînă la 100 000 lei de la 12 luni pînă la 36luni

Fără gaj cu minim necesar de documente

Acum e și mai simplu să rezolvi problemele curente sau să contribui la realizarea visului! Alege tipul de împrumut ce ți se potrivește și fă față încercărilor!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!