Credit Online

Completează și în scurt timp primești răspunsul de la noi!

SOLICITĂ ACUM CREDITUL POTRIVIT PENTRU TINE PÎNĂ LA 400 000LEI FĂRĂ GAJ, FĂRĂ COMISIOANE ȘI FĂRĂ TAXE. DOAR ÎN CÎȚIVA PAȘI ȘI EȘTI MAI APROAPE DE REALIZAREA VISULUI TĂU!

Împrumuturi acordăm persoanelor fizice și juridice din Republica Moldova, care locuiesc sau activează în mun. Chişinău, r. Criuleni, r. Dubăsari. Ialoveni, r. Străşeni şi r. Anenii Noi.

Decizia pînă la 48 ore la anexarea actelor necesare.
Atenție! Nu se aprobă împrumuturi pentru activități ilegale și persoanelor cu judecăți și datorii neachitate la timp!

Informații Împrumut
Date Personale
Încărcați poza buletinului partea 1
Încarcă poză
Încărcați poza buletinului partea 2
Încarcă poză
Încărcați poza buletinului unui fidejusor
Încarcă poză
Confirmarea proprietaților proprii sau a fidejusorului
Încarcă poză

*CREDIT ONLINE

Realizează-ți visurile împreună cu MicroÎmprumut!

Ai nevoie de bani? Acum, solicitarea creditului a devenit o procedură și mai simplă! MicroÎmprumut îți oferă posibilitatea de a aplica cererea de credit online, fără a face drum spre bancă. Simplu și rapid, acum banii tăi sunt doar la un click distanță.

Opțiunea de ecredit presupune completarea unei cereri speciale în regim online, după o eventuală verificare a datelor, tu vei fi contactat de reprezentantul MicroImprumut, ce-ți va relata în cele mai mici detalii toată informația despre tipul creditului solicitat. Odată ce tu confirmi datele și solicitarea ta este aprobată, noi îți vom programa ziua în care tu poți să te apropii în filiala noastră pentru a semna actele necesare.

Acum puteți profita la maxim de toate avantajele a creditului online. E și mai simplu să-l obții și deloc dificil să-l rambursezi.

Și din motiv că am menționat avantajele creditului online în Moldova, este cazul să enumerăm cel puțin câteva dintre ele:

  • Suma creditului total variază și este flexibilă la solicitarea fiecărei persoanei în cauză;
  • Plata lunară atinge cota minimă;
  • Noi îți oferim posibilitatea de a alege data comodă de rembursare a creditului;
  • Examinarea solicitării are loc momentat;

Cererea pentru credit online presupune doar câțiva pași, astfel nu e nevoie să acordați mult timp pentru completarea acesteia.
MicroImprumut are grijă de clienții săi și odată ce ați decis să faceți parte a familiei noastre, noi vă garantăm respectarea tuturor angajamentelor și prestarea serviciilor la cel mai înalt nivel. Dacă aveți nevoie de informații adiționale, contactați-ne direct 022-60-00-06 pentru ca reprezentanții noștri să vă ofere mai multe detalii!

Cele Mai

Întrebări Populare

Ce presupune un credit online?

Acest tip de credit presupune solicitarea creditului în regim online. Pentru comoditatea dumneavoastră și pentru ca dvs să nu pierdeți timp pentru a face drum spre filialele noastre, noi am decis să vă propunem opțiunea de solicitare a creditului online.

Cum să obțineți un împrumut online?

Pentru a obține un împrumut online este necesar să accesați site-ul nostru, să completați formularul și să introduceți datele, iar de restul vom avea grijă noi. Nu ezita! Solicită acum credit online și savurează la maxim oportunitățile împreună cu MicroÎmprumut!

Ce organizații nebancare acordă împrumuturi online?

Casa de Economii și Împrumut MicroÎmprumut îți oferă șansa de a solicita împrumut și de a nu trece prin procesul extenuant de colectare a actelor aidoma celui de la bancă. Acum poți profita de cele mai bune condiții și să nu-ți faci griji pentru ziua de mâine.

Cum să achiți un împrumut online?

Procesul de rambursare a banilor în regim online presupune o serie de aspecte: Terminalele Paynet, RunPay, QiWi, Direct de pe card, Sau din contul personal pe site-ul nostru sau pentru a primi informația detailată contactează-ne online sau prin telefon 022 60 00 06 și noi îți oferim toată infomația necesară.

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!