Credit Online

Completează și în scurt timp primești răspunsul de la noi!

Împrumut fără dobîndă (0% lei) pînă la 100 000 lei cu termenul de pînă la 36 de luni.

Împrumuturi acordăm persoanelor fizice și juridice din Republica Moldova, care locuiesc sau activează în mun. Chişinău, r. Criuleni, r. Ialoveni, r. Străşeni şi r. Anenii Noi.

Primește CREDITE pînă la 200 000 lei FĂRĂ GAJ, UȘOR, AVANTAJOS , doar cu asigurarea cel puțin a unui fidejusor și confirmarea proprietăților.

Decizia pînă la 24 ore la anexarea actelor necesare.
Atenție! Nu se aprobă împrumuturi persoanelor cu judecăți și datorii neachitate la timp!

Informații Împrumut
Date Personale
Încărcați poza buletinului partea 1
Încarcă poză
Încărcați poza buletinului partea 2
Încarcă poză
Încărcați poza buletinului unui fidejusor
Încarcă poză
Confirmarea proprietaților proprii sau a fidejusorului
Încarcă poză

*CREDIT ONLINE

Realizează-ți visurile împreună cu MicroÎmprumut!

Ai nevoie de bani? Acum, solicitarea creditului a devenit o procedură și mai simplă! MicroÎmprumut îți oferă posibilitatea de a aplica cererea de credit online, fără a face drum spre bancă. Simplu și rapid, acum banii tăi sunt doar la un click distanță.

Opțiunea de ecredit presupune completarea unei cereri speciale în regim online, după o eventuală verificare a datelor, tu vei fi contactat de reprezentantul Microîmprumut, ce-ți va relata în cele mai mici detalii toată informația despre tipul creditului solicitat. Odată ce tu confirmi datele și solicitarea ta este aprobată, noi îți vom programa ziua în care tu poți să te apropii în filiala noastră pentru a semna actele necesare.

Acum puteți profita la maxim de toate avantajele a creditului online. E și mai simplu să-l obții și deloc dificil să-l rambursezi.

Și din motiv că am menționat avantajele creditului online în Moldova, este cazul să enumerăm cel puțin câteva dintre ele:

  • Suma creditului total variază și este flexibilă la solicitarea fiecărei persoanei în cauză;
  • Plata lunară atinge cota minimă;
  • Noi îți oferim posibilitatea de a alege data comodă de rembursare a creditului;
  • Examinarea solicitării are loc momentat;

Cererea pentru credit online presupune doar câțiva pași, astfel nu e nevoie să acordați mult timp pentru completarea acesteia.
Microîmprumut are grijă de clienții săi și odată ce ați decis să faceți parte a familiei noastre, noi vă garantăm respectarea tuturor angajamentelor și prestarea serviciilor la cel mai înalt nivel. Dacă aveți nevoie de informații adiționale, contatați-ne direct 022-60-00-06 pentru ca reprezentanții noștri să vă ofere mai multe detalii!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!