Împrumut Business Linie

Investi╚Ťie flexibil─â ╚Öi sigur─â

pentru afacerea ta

Recenzii 5 / 5
Împrumut Business Linie

Descoper─â avantajele produsului Business „LINIE” pentru afacerea ta. Aceast─â op╚Ťiune financiar─â î╚Ťi ofer─â oportunitatea de a-╚Ťi dezvolta afacerea într-un mod sigur ╚Öi durabil. Indiferent dac─â ai nevoie de investi╚Ťii pentru a acoperi cheltuieli permanente sau pentru a face fa╚Ť─â ciclului de dezvoltare modern─â al afacerii tale, MicroImprumut cu produsul de Împrumut Business „LINIE” vine în întîmpinarea ta.

Linia de credit este o solu╚Ťie flexibil─â de finan╚Ťare a necesarului de capital de lucru al unei companii. Creditul se acord─â pe o perioad─â de pîn─â la 60 luni, în perioada de valabilitate, po╚Ťi utiliza sume din limita de finan╚Ťare oricând ai nevoie, ╚Öi le rambursezi în limita soldului liniei de împrumut stabilit─â ┼či în limita termenului stabilit prin graficul de rambursare din contract.

Acest produs se poate folosi pentru finan╚Ťarea nevoilor curente ale afacerii tale, cum ar fi procurarea utilajelor, tehnic─â ╚Öi alte scopuri. Valoarea maxim─â a creditului este pîn─â la 3 000 000 lei sau 150000 EURO ori USD.

Principalele beneficii pentru afacerea ta:

Disponibilitate ╚Öi accesibilitate. Ai acces la lichidit─â╚Ťi oricînd apare necesitatea, f─âr─â a depune cererea pentru solicitare a unei noi sume de bani.

Cheltuieli reduse. Pl─âte╚Öti dobând─â doar pentru sumele utilizate ╚Öi pentru perioada în care ai utilizat numerarul din contul linia de credit business ╚Öi astfel ai cheltuieli reduse pentru afacerea ta.

Flexibilitate. Utilizezi linia de credit f─âr─â prezentarea documentelor justificative, acoperind astfel mult mai u╚Öor deficitul dintre resursele proprii ╚Öi nevoile de capital de lucru generate de desf─âsurarea activit─â╚Ťii.

Dac─â e╚Öti interesat de acest produs, vino în cea mai apropiat─â sucursal─â MicroImprumut unde vei fi consultat de speciali╚Ötii no╚Ötri.

Sau Aplic─â Online ╚Öi po╚Ťi ob╚Ťine solu╚Ťiile de finan╚Ťare de care ai nevoie pentru afacerea ta!

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Împrumuturi

Împrumut Business Linie

Suma Creditului
50000 lei
600000 lei
1200000 lei
1800000 lei
2400000 lei
3000000 lei
Termenul de Rambursare
-
12 luni
+
12 luni
24 luni
36 luni
60 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!