Depunerea Casa

Bani pentru casa ta

Recenzii 5 / 5
Depunerea Casa

Visezi la propria locuin╚Ť─â? Sau posibil ai nevoie de bani pentru a face repara╚Ťie în cas─â sau apartament? Indiferent care ar fi motivul, MicroÎmprumut î╚Ťi ofer─â cea mai bun─â solu╚Ťie cu care tu la sigur vei reu╚Öi s─â strângi bani f─âr─â a depune prea multe eforturi!

Depunerea cu plan de economisire "CASA" presupune investirea unei sume de cel pu╚Ťin 3000 de lei cu o dobând─â anual─â de 5.5%. Aceast─â dobând─â de calculeaz─â ╚Öi se capitalizeaz─â lunar pentru comoditatea clien╚Ťilor no╚Ötri. Durata termenului de depunere a banilor – 24luni,36luni sau 60 luni, evident la solicitarea deponentului aceast─â perioad─â poate fi prelungit─â.

Acest tip de depunere este destinat procur─ârii sau repara╚Ťiei imobilului, astfel odat─â ce ave╚Ťi în plan s─â v─â alege╚Ťi cu o cas─â sau apartament, sau posibil l-a╚Ťi procurat deja ╚Öi ave╚Ťi nevoie de o repara╚Ťie, depunerea cu plan de economisire "CASA poate acoperi o bun─â parte a cheltuielilor. Spre aten╚Ťia deponen╚Ťilor - suma final─â a depunerii trebuie s─â acopere minim 20% din costul total a imobilului!

╚śi pentru cei ce vor deveni curând clien╚Ťii no╚Ötri - la îndeplinirea tuturor condi╚Ťiilor contractului depun─âtorul poate solicita ╚Öi primi un împrumut cu dobânda mai mic─â cu 2% decât produsele ce sunt oferite la momentul actual.

Dac─â v-a╚Ťi decis s─â prelungi╚Ťi contractul, noi o facem pe acela╚Öi termen dac─â nu intervin pe parcurs careva schimb─âri. La MicroÎmprumut g─âsi╚Ťi cele mai avantajoase oferte pentru orice tip de depozit. Noi v─â garant─âm siguran╚Ťa banilor ╚Öi rambursarea la timp. Acum, ai ╚Öansa s─â-╚Ťi înmul╚Ťe╚Öti banii în cel mai efectiv mod, nu rata aceast─â ocazie!

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Depuneri

Depunerea Casa

Suma Depozitului
3000 lei
200000 lei
400000 lei
600000 lei
800000 lei
1000000 lei
Termenul de Rambursare
-
24 luni
+
24 luni
36 luni
60 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!