Credit Investi╚Ťional

Variant─â optim─â pentru business-ul dumneavoastr─â

Pîn─â la 3 000 000 lei

Recenzii 5 / 5
├Ämprumut  Investi╚Ťional

Creditul investi╚Ťional reprezint─â o variant─â optim─â de a oferi business-ului dumneavoastr─â ╚Öansa de a m─âri ╚Öi mai mult veniturile.

Odat─â ce un business nu prosper─â, sau nu mai aduce rezultatele dorite, sau în urma situa╚Ťiei tensionate ce a avut loc în 2020 procesele din interiorul companiei au ajuns la etapa stagn─ârii, s─â ╚Ötii c─â acum este momentul potrivit pentru a aduce schimb─âri.

╚śtim bine c─â este destul de greu s─â faci rost de bani ce vor ajuta business-ul s─â treac─â peste perioada grea. Noi, cei de la MicroÎmprumut venim cu o solu╚Ťie pentru tine, este cazul s─â solici╚Ťi un împrumut investi╚Ťional pe termen lung.

Împrumutul investi╚Ťional poate fi acordat pentru a face fa╚Ť─â urm─âtoarelor sarcini:

  • optimizarea proceselor în afaceri, inclusiv a celor de tip managerial;
  • introducerea tehnologiilor moderne de produc╚Ťie;
  • lansarea unor noi obiective de afaceri;
  • reconstruc╚Ťia sau procurarea bunurilor imobiliare;
  • extinderea ╚Öi instruirea cadrelor;
  • refinan╚Ťarea altor credite ale întreprinderii

Aceast─â list─â poate fi completat─â, îns─â ideea de baz─â r─âmâne a fi c─â orice business la o etap─â anumit─â are nevoie de investi╚Ťii, cu MicroÎmprumut tu ai ocazia s─â faci fa╚Ť─â celor mai complexe încerc─âri.

Decizia privind acordarea creditului investi╚Ťional este influen╚Ťat─â ╚Öi de sfera de activitate a întreprinderii. Spre exemplu, în domeniul agriculturii este profitabil─â investirea banilor pentru achizi╚Ťia echipamentelor moderne, a c─âror utilizare reduce costurile de produc╚Ťie. De asemenea, agricultorii iau împrumuturi de investi╚Ťii pentru a cump─âra terenuri, pentru a-╚Öi asigura gospod─âriile cu combustibil, îngr─â╚Ö─âminte, furaje, semin╚Ťe.

Indiferent de sfera de activitate a companiei, noi suntem gata s─â investim în business-ul t─âu, r─âmâne doar s─â ne decidem cu termenii ╚Öi rata dobânzii.

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Împrumuturi

Credit Investi╚Ťional

Suma Creditului
1000 lei
600000 lei
1200000 lei
1800000 lei
2400000 lei
3000000 lei
Termenul de Rambursare
-
24 luni
+
24 luni
36 luni
48 luni
60 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!