Depunerea Visul

Cu plan de economisire

Recenzii 5 / 5
Depunerea Visul

Acumuleaz─â suma necesar─â, pentru a transforma visul în realitate

Fiecare dintre noi este în c─âutarea continu─â a mijloacelor ce i-ar facilita calea spre realizarea propriilor vise. Evident, orice scop major are nevoie ╚Öi de o baz─â financiar─â. MicroÎmprunut î╚Ťi ofer─â ╚Öansa s─â realizezi visele în modul cel mai eficient – s─â profi╚Ťi de avantajele inedite ale unei depuneri! ╚śi odat─â ce visul t─âu este unul determinat ╚Öi bine pus la punct, noi î╚Ťi propunem s─â faci cuno╚Ötin╚Ť─â cu depunerea cu plan de economisire "VISUL"!

Ce presupune acest plan de economisire? Acest tip de depozit prevede depunerea unei sume de nu mai pu╚Ťin de 2000 de lei cu o dobând─â fix─â pentru primele 12 luni. Dobânda anual─â constituie 5,00% ╚Öi se calculeaz─â ╚Öi se capitalizeaz─â lunar.

Depunerea cu plan de economisire "VISUL" î╚Ťi ofer─â posibilitatea s─â procuri sau s─â repari un activ mobil sau imobil, al c─ârui sum─â final─â acoper─â minim 20% din costul total. Mai bine spus, odat─â ce ai decis s─â procuri active mobile sau imobile, este cazul s─â profi╚Ťi de avantajele acestui depozit pentru a economisi la maxim!

╚śi pentru cei ce vor deveni curând clien╚Ťii no╚Ötri - la îndeplinirea tuturor condi╚Ťiilor contractului depun─âtorul poate solicita ╚Öi primi un împrumut cu dobînda mai mic─â cu 2% decât produsele ce sunt oferite la momentul actual.

Prelungirea contractului se efectueaz─â cu acela╚Öi termen dac─â nu a intervenit alte schimb─âri. Microîmprumut cu gîndul la membrii s─âi, ╚Öi v─â ofer─â cele mai avantajoase condi╚Ťii, o pot confirma cei peste 10 000mii de membri. Timpul trece,  începe acum realizarea visului.

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Depuneri

Depunerea Visul

Suma Depozitului
2000 lei
200000 lei
400000 lei
600000 lei
800000 lei
1000000 lei
Termenul de Rambursare
-
12 luni
+
12 luni
24 luni
36 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!