Achitarea serviciilor comunale

$page->{'name_'.$lng}

Achitarea serviciilor poate fi efectuată fără comision, acum nu mai e nevoie să stai în rând pentru a ajunge la ghișeu. Colaborarea echipei noastre cu partenerii de încredere Paynet, RunPay, QiWi, Bpay garantează funcționarea acestor servicii în cel mai sigur mod. O metodă simplă, sigură și rapidă pentru efectuarea plăților în favoarea furnizorilor de bunuri și servicii.

Prestarea serviciilor de plată se efectuează în baza celor mai bune practici aplicând o abordare individuală pentru fiecare client.

La moment, clienții noștri au ocazia să achite serviciile comunale, credite, să achite facturile operatorilor TV și internet, să finanțeze plățile de stat și să realizeze cumpărături online ș. a. 

Pentru a afla mai multe despre modul în care pot fi efectuate plățile – contactați-ne 022 60-00-06. Personalul calificat Microîmprumut vă va oferi în detalii toată informația necesară.  

Cele Mai

Întrebări Populare

Cum să plătești facturile comunale?

Achitarea facturilor comunale se realizează prin prezența fizică în una dintre filialele băncii. MicroÎmprumut îți oferă posibilitatea achitării fără rând, având la mână doar factura și suma de bani necesară. E destul să vizitezi una dintre sucursalele noastre, iar noi ne vom ocupa de restul. Atât! Minim de timp și maxim de eficiență.

Unde poți plăti serviciile comunale fără comision?

Acum puteți achita facturile fără comision în filialele MicroÎmprumut. Nu ezitați, cu noi puteți să uitați de cozi imense și comision adițional. Odată ce ai nevoie de mai multe informații adiționale, consultanții Microîmprumut sunt gata să te ajute atât prin telefon, cât și în sucursalele noastre. Nu ezita, apelează-ne sau fă o vizită în cea mai apropiată filială MicroÎmprmut!

Ce servicii comunale pot fi plătite în Microîmprumut?

La noi puteți achita tot soiul de facturi la servicii comunale, telefonie mobila, achitarea cumpărăturilor online, plăți de stat și altele, noi vă garantăm transparență și vă oferim garanție, că procesul de achitare a facturilor prin intermediul MicroÎmprumut este sigur și rapid. E cazul să încercați și dvs!

Cum plătiți facturile comunale prin Internet?

Deocamdată această opțiune nu este valabilă, totuți, pe viitor dvs. ve-ți putea accesa site-ul nostru sau ve-ți descărca aplicația. După, urmează să selectați facturile cărei companii urmează să le achitați și să introduceți suma necesară! Atât! În curând, noi vom plasa pe site această opțiune de achitare și pentru a nu rata actualitățile, fiți mereu cu ochii pe noi!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!