Primirea indemnizațiilor și pensiilor

$page->{'name_'.$lng}

Devii membru MicroImprumut și poți beneficia la maxim de toate avantajele companiei, cum ar fi să primești pensia mai aproape de casa ta. Și cel mai convenabil că nu faci drumuri lungi cu copilul în brațe pentru a primi indemnizația de creștere a copilului.

Acum şi mai convenabil, MicroImprumut îţi pune la dispoziţie un alt serviciu comod pentru fiecare, și anume de a primi indemnizaţiile şi pensiile de stat în oricare filială MicroImprumut.

Pentru mai multe detalii ne poți contacta la numărul de contact 022 60-00-06. Personalul calificat al companiei MicroÎmprumut este la dispoziția dvstră pentru  a vă oferi în detalii toată informația necesară.  

Cele Mai

Întrebări Populare

Cum să primesc indemnizația lunară pentru copiii?

Persoanele asigurate, pentru a primi indemnizaţia lunară pentru creşterea şi îngrijirea copilului se efectuează cu prezenţa fizică la una din filialele MicroImprumut.Prezentând actul de identitate, MicroImprumut îţi oferă posibilitatea de primi indemnizaţia cînd mai rapid şi comod.

Cum și unde pot primi pensia?

Acum atît de ușor și simplu e să primești pensia! Avînd un act de identitate la dvstră și fiind beneficiar de pensie sau alocație sociale, puteți primi banii de la oricare filială MicroImprumut, care este cea mai aproape de dvstră sau la care vă este comod. Consultanții noștri vă vor îndruma cum să ajungeți la noi, trebuie doar să ne contactați la nr. 022 60 00 06 și cu tot respectul ve-ți primi informația necesară.

Cum se calculează vârsta de pensionare?

Pentru acordarea pensiei pentru limită de vârstă în condiţii avantajoase se stabileşte stagiul special ce diferă a bărbaților de cea a femeilor. Vârsta se determină la data adresării pentru realizarea dreptului la pensie, însă un răspuns mai clar îl primiți la organul de competență CNAS. Vă așteptăm la oricare filiala MicroImprumut pentru înmîna suma spre plată ce o primiți lunar. 

Cum să devin membru MicroImprumut?

Pentru a beneficia de toate avantajele ca membru companiei MicroImprumut se efectuază o taxă minimă de 20lei. Fiind membru MicroImprumut ai mai multe avantaje și anume primirea unui împrumut cu condiții avantajoase, păstrarea banilor în condiții sigure, achitarea serviciilor comunale, primirea transferurilor de peste hotare, primirea pensiilor și a indemnizațiilor de stat. Și lista poate să continuie, dar tu nu mai ezita și vino la MicroImprumut.

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!