Împrumut Personal Ipotecar

Împline╚Öte-╚Ťi visul de a avea propria cas─â!

Pîn─â la 3 000 000 lei

Recenzii 5 / 5
Împrumut Personal Ipotecar

Este cazul s─â te felicit─âm, tu ai ajuns la concluzia c─â ai nevoie de propria locuin╚Ť─â, amenajat─â conform propriilor necesit─â╚Ťi ╚Öi aspira╚Ťii! Îns─â, dup─â analiza minu╚Ťioas─â a segmentului imobiliar, ╚Ťi-a venit ideea s─â solici╚Ťi un împrumut ipotecar. ╚śi pentru ca tu s─â alegi termenii ╚Öi condi╚Ťiile ce ╚Ťi se potrivesc cel mai bine, noi cei de la MicroImprumut suntem aici pentru a te ajuta!

Ce presupune un împrumut personal ipotecar?

Împrumutul personal ipotecar presupune solicitarea unei sume de bani de la banc─â ╚Öi drept garan╚Ťie a ramburs─ârii acestor bani tu oferi drept gaj – casa sau apartamentul.

Majoritatea oamenilor sunt de p─ârerea c─â împrumutul ipotecar presupune împrumutarea banilor de la banc─â ╚Öi achizi╚Ťionarea pe aceast─â sum─â a apartamentului. Da, asta reprezint─â cea mai r─âspândit─â variant─â de credit ipotecar ╚Öi pe departe unica.

MicroImprumut v─â ofer─â o multitudine de variante posibile. Poate sunte╚Ťi deja un proprietar al casei sau apartamentului, îns─â dori╚Ťi s─â mai procura╚Ťi unul? V─â oferim ╚Öi o astfel de posibilitate! Înscrie╚Ťi imobilul pe care-l de╚Ťine╚Ťi drept gaj ╚Öi ob╚Ťine╚Ťi bani pentru a procura unul nou. Mai mult, un astfel de împrumut bancar presupune oferirea sumelor de bani ╚Öi pentru construc╚Ťii sau repara╚Ťii.

╚śi câteva repere importante

De obicei acest tip de credit presupune înmânarea unei sume impun─âtoare de bani, pe care o vei rambursa o perioad─â îndelungat─â de timp. Anume din acest motiv trebuie s─â atragi aten╚Ťia la câteva aspecte importante:

  1. Suma gajului. Evident, dac─â dore╚Öti s─â ob╚Ťii un credit ipotecar destul de mare, este necesar s─â oferi gaj. La noi, vei g─âsi cele mai bune condi╚Ťii ╚Öi noi vom avea grij─â ca suma de bani oferit─â drept gaj, s─â fie una avantajoas─â pentru tine.
  2. Condi╚Ťiile. Sunt ╚Öi ele importante. Cu fiecare client este întocmit un contract special ce prevede implementarea unor rigori ╚Öi condi╚Ťii. La aceast─â etap─â, p─âr╚Ťile discut─â ╚Öi convin asupra condi╚Ťiilor, dup─â care se vor conduce în perioada de timp stabilit─â.
  3. Scopul central de solicitare a creditului. Nu este cazul s─â solici╚Ťi o sum─â impun─âtoare pentru a rezolva chestiunile curente.Creditul ipotecar de obicei este oferit persoanelor care aspir─â la o cas─â sau un apartament. De╚Öi, scopul va fi discutat cu fiecare solicitant în parte, totu╚Öi ar fi bine s─â reie╚Öi╚Ťi din dolean╚Ťele proprii.

Acum e simplu s─â ob╚Ťii suma de bani necesar─â. MicroÎmprumut împline╚Öte visele tale ╚Öi le transform─â în realitate!

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Împrumuturi

Împrumut Personal Ipotecar

Suma Creditului
1000 lei
600000 lei
1200000 lei
1800000 lei
2400000 lei
3000000 lei
Termenul de Rambursare
-
48 luni
+
48 luni
60 luni
72 luni
84 luni
96 luni
120 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!