Depunerea 100 000 la Majorat

Un bun start financiar pentru viitorul copiilor!

Recenzii 5 / 5
Depunerea 100 000 la Majorat

Microîmprumut v─â ofer─â ╚Öansa s─â crea╚Ťi un cont special, cu o investi╚Ťie minim─â ╚Öi cu un profit inedit pe viitor

Ei bine, cine dintre noi fiind adolescent nu a visat la majorat? Fiind maturi nu doar în suflet ci ╚Öi în pa╚Öaport, noi deja visam la crearea propriul start up ╚Öi la investirea banilor în propriile idei. Acum, e momentul s─â ne gândim la viitorul copiilor. S─â le oferim de 18 ani un bun start financiar pentru realizarea tuturor planurilor m─âre╚Ťe ╚Öi e cazul s─â începem aceast─â cale chiar acum. MicroÎmprumut v─â ofer─â ╚Öansa s─â crea╚Ťi un cont special, cu o investi╚Ťie minim─â ╚Öi cu un profit inedit pe viitor.

Depunerea 100 000 la Majorat, presupune urm─âtoarele condi╚Ťii:

•  V─ârs─âmântul ini┼úial ┼či sold minim - nu mai pu┼úin de 1000 lei;

•  V─ârs─âminte suplimentare se accept─â în m─ârime nu mai mic─â de 1000 lei (recomandate de angajatul AEI Microimprumut ca la scadent─â s─â se acumuleze suma de 100 000 lei);

•  Nu pot fi efectuate retrageri din cont pîn─â la scaden╚Ť─â; 

•  Durata termenului de plasare a depunerii este de  36 luni, termenul se calculeaza în dependen╚Ť─â de vîrsta copilului pentru care se deschide, ca la vîrsta de 18 ani s─â se acumuleze suma de 100 000 lei;

•  Dobânda se calculeaz─â zilnic ┼či se capitalizeaz─â lunar la soldul depunerii;

•  Dup─â expirarea termenului de p─âstrare, dobânda nu se calculeaz─â;

•  Dobânda este fix─â de 6,5% pentru primele 12 luni.

•  Depunerea ╚Öi dobînda capitalizat─â vor fi eliberate persoanei (fecior, nepot) indicate în contractul de depuneri la scaden╚Ť─â.

Aceast─â depundere, la sigur creeaz─â copilului pe viitor ni╚Öte oportunit─â╚Ťi favorabile pentru investirea în înv─â╚Ť─âmânt, propria afacere sau imobil. Nu e cazul s─â a╚Ötepta╚Ťi, noi v─â oferim cele mai avantajoase condi╚Ťii pentru un start cât mai favorabil în via╚Ť─â.

Pentru mai multe detalii, contacta╚Ťi reprezentan╚Ťii MicroÎmprumut sau vizita╚Ťi una dintre filialele noastre. Noi v─â a╚Ötept─âm cu drag!

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Depuneri

Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!