Depunerea Perfect─â

Condi╚Ťii perfecte

Recenzii 5 / 5
Depunerea Perfect─â

Ce presupune un depozit bancar? Depozitul bancar presupune depunerea la banc─â a unei sume de bani pe o anumit─â perioad─â de timp. Deponentul, adic─â persoana care a depus aceast─â sum─â este renumerat─â de c─âtre banc─â cu o dobând─â

Sold minim – cel pu╚Ťin 1000 lei sau 60 de EUR sau USD. Suma ce reprezint─â depozitul poate fi depus─â în lei îns─â va fi calculat─â conform cursului bancar în valuta euro sau dolari. Astfel, pl─â╚Ťile efectuate conform contractelor vor fi efectuate în lei potrivit cursului BNM pentru valuta respectiv─â.

Tipul dobânzii este unul fix pentru o perioad─â de 12 luni. M─ârimea acesteia variaz─â între 3,00% ╚Öi 8,00% în dependen╚Ť─â de termeni ╚Öi suma depus─â. Deponentul profit─â de dobând─â lunar sau trimestrial, aceast─â condi╚Ťie este indicat─â la întocmirea contractului, la aceast─â etap─â este necesar s─â men╚Ťiona╚Ťi ce termen prefera╚Ťi.

La capitolul termenilor depunerii – banii pot fi plasa╚Ťi pentru o perioad─â de timp fix─â – 3, 6, 9, 12, 24, 36, 60, 96 luni în lei ╚Öi pentru o perioad─â de pân─â la 96 luni potrivit cursului BNM în valut─â.

Retragerea din cont prevede eliberarea par╚Ťial─â a depunerilor ╚Öi se efectueaz─â în m─ârime maximal─â de 50% de la soldul maxim, dar nu mai mult de 20% lunar ╚Öi nu mai devreme de 3 luni.

Dac─â v-a╚Ťi decis s─â prelungi╚Ťi contractul, noi o facem pe acela╚Öi termen dac─â nu intervin pe parcurs careva schimb─âri.

La MicroÎmprumut g─âsi╚Ťi cele mai avantajoase oferte pentru orice tip de depozit. Noi v─â garant─âm siguran╚Ťa banilor ╚Öi rambursarea la timp. Acum, ai ╚Öansa s─â-╚Ťi înmul╚Ťe╚Öti banii în cel mai efectiv mod, nu rata aceast─â ocazie!

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Depuneri

Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!