Depunerea Autoturism

Procur─â un autoturism economisând cu noi în fiecare lun─â !

Recenzii 4 / 5
Depunerea Autoturism

În epoca globaliz─ârii, autovehicolul nu mai reprezint─â un atribut al vie╚Ťii luxoase, ci este de curând o necesitate. Mai mult, pentru unii dintre noi, ma╚Öina poate fi ╚Öi un instrument necesar pentru realizarea sarcinilor de lucru. Îns─â, odat─â ce ajungi la ideea de a procura o ma╚Öin─â ╚Öi analizezi minu╚Ťios segmentul pre╚Ťurilor, inevitabil te confrun╚Ťi cu gândul c─â ai nevoie de o sum─â impun─âtoare de bani. ╚śi pentru a face rost de suma necesar─â, este nevoie de solicitarea unui credit auto. Ei bine, sunt situa╚Ťii când noi pur ╚Öi simplu nu ne putem permite un credit, iar dezicerea de planuri presupune o stagnare total─â. MicroÎmprumut î╚Ťi ofer─â o solu╚Ťie – Depunerea cu plan de economisire "AUTOTURISM"!

Acest tip de depozit, presupune o depunere lunar─â a banilor, minim 1000 de lei pe lun─â, iar dobânda anual─â va constitui 6,00%! Astfel, oferind o sum─â de bani b─âncii 12 luni consecutiv, vei ob╚Ťine o dobând─â avantajoas─â ╚Öi vei avea ocazia s─â-╚Ťi realizezi dorin╚Ťa de a procura un automobil! Dobînda lunar acumulat─â este ad─âugat─â la soldul ini╚Ťial, astfel dobânda se capitalizeaz─â, iar dumneavoastr─â nu irosi╚Ťi timpul ╚Öi nu pierde╚Ťi banii.

Î╚Ťi prezent─âm doar câteva avantaje ale acestui tip de depunere:

  • Dobânda procentual─â avantajoas─â în m─ârime de 6,00% anual;
  • Pentru solicitarea acestui depozit, ai nevoie doar de buletin;
  • Po╚Ťi pleca cu u╚Öurin╚Ť─â în c─âl─âtorie, far─â a întocmi recipise sau note explicative;
  • Banii t─âi sunt mereu în siguran╚Ť─â;
  • Tu mereu ai acces la suma depus─â
  • Spre finele perioadei contractuale a depozitului ╚Öi îndeplinirea acestuia, ob╚Ťii bonus din partea MicroÎmprumut! La solicitarea unui împrumut pentru realizarea visului, ob╚Ťii reducere la dobînd─â în valoare de -2%.

╚śi asta nu e tot! Pe lâng─â, avantajele men╚Ťionate mai sus, tu ai posibilitatea s─â contribui la realizarea visului t─âu la propria ma╚Öin─â. Nu ezita, cu noi ai ocazia s─â profi╚Ťi de cele mai avantajoase oferte marca Microîmprumut în Moldova!

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Depuneri

Depunerea Autoturism

Suma Depozitului
1000 lei
200000 lei
400000 lei
600000 lei
800000 lei
1000000 lei
Termenul de Rambursare
-
12 luni
+
12 luni
24 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!