Depunerea Pensionar

Asigur─â╚Ťi venit stabil la b─âtrâne╚Ťe

Recenzii 4 / 5
Depunerea Pensionar

Crea╚Ťi acum o rezerv─â financiar─â stabil─â pentru un viitor mai bun!

Depunerea cu plan de economisire "PENSIONAR" prevede în sine deschiderea unui depozit la termen pentru persoanele în etate. Crearea unui astfel de depozit are loc doar în temeiul unor acte justificative. Depozitele bancare pentru pensionari ofer─â unul dintre cele mai mari procentaje la dobând─â.

Dobânda medie pentru acest depozit este calculat─â în urma analizei a mai multor factori. Unul dintre care – valuta ce urmeaz─â a fi depus─â. ╚śi aici, merit─â s─â v─â inform─âm c─â leii moldovene╚Öti merit─â a fi investi╚Ťi, cel pu╚Ťin din motiv c─â de obicei dobânda pentru depunerile în lei este mai mare. Astfel, dobânda depunerii „Pensionar”, constituie 5,00% anual, aceasta se achit─â ╚Öi se calculeaz─â lunar. Durata termenului de plasare a depunerii constituie 12 luni, suma minim─â pe care o pute╚Ťi depune – 300 de lei.

Acum, e mult mai simplu s─â ave╚Ťi grij─â de viitor. MicroÎmprumut v─â ofer─â ╚Öansa de a crea un venit constant lunar. Mai mult, v─â oferim spre analiz─â câteva avantaje de care pute╚Ťi profita imediat ╚Öi care posibil v─â vor determina s─â face╚Ťi un pas c─âtre un viitor stabil.

  • Pute╚Ťi de sinest─ât─âtor alege perioada depozitului, f─âcând alegerea în favoarea perioadei îndelungate, ve╚Ťi ob╚Ťine ╚Öi o dobând─â mai mare;
  • Prelungirea contractului are loc la solicitarea dumneavoastr─â;
  • Nu achita╚Ťi taxe în plus pentru crearea ╚Öi administrarea depozitului;
  • MicroÎmprumut v─â ofer─â garantat – cadou la scaden╚Ť─â

Nu ezita╚Ťi ╚Öi folosi╚Ťi la maxim ocazia de a avea un venit suplimentar. Asigura╚Ťi-v─â ziua de mâine ╚Öi nu economisi╚Ťi pe produse de prima necesitate în favoarea pl─â╚Ťilor comunale. Duce╚Ťi un mod de via╚Ť─â s─ân─âtos ╚Öi savura╚Ťi timpul petrecut al─âturi de cei dragi, iar noi ne ocup─âm de restul!

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Depuneri

Depunerea Pensionar

Suma Depozitului
300 lei
200000 lei
400000 lei
600000 lei
800000 lei
1000000 lei
Termenul de Rambursare
-
12 luni
+
12 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!