Depunerea Economia Lunar─â

Faci economii avantajoase

Recenzii 5 / 5
Depunerea Economia Lunar─â

Arta de a face economii pare a fi o materie complicat─â. Dup─â analogie putem face compara╚Ťie cu un bulg─âre de z─âpad─â, la prima etap─â e greu s─â aduni, iar dup─â asta tempoul cre╚Öte ╚Öi procesul se accelereaz─â. Cu economiile situa╚Ťia arat─â similar – e greu s─â la╚Öi de o parte primele sume cât de mici de bani, îns─â dup─â o perioad─â nu-╚Ťi vine a crede câ╚Ťi bani ai acumulat!

Ei bine, ca ╚Öi orice alt proces de acest gen, procesul de economisire a banilor este urmat de o mul╚Ťime de lifehack-uri ╚Öi sfaturi ce au la baz─â ideea de a reduce la maxim cheltuielile inutile ╚Öi de a l─âsa deoparte suma de bani r─âmas─â. Îns─â acest mecanism este un pic mai complex decât pare la prima vedere ╚Öi unicul obiectiv dup─â care ar fi bine s─â te conduci – e s─â la╚Öi ca economiile tale s─â creasc─â, indiferent de circumstan╚Ťele create. Cum o po╚Ťi face? Simplu! Alege op╚Ťiunea - Depunere  cu plan de economisire “Economie lunar─â” ╚Öi înmul╚Ťe╚Öte banii f─âr─â griji.

S─â trecem la detalii:

  • Soldul minim constituie nu mai pu╚Ťin de 30 de lei;
  • Dobânda este fix─â pentru primele 12 luni;
  • Dobânda anual─â reprezint─â 3,50%
  • Dobânda se calculeaz─â ┼či se capitalizeaz─â lunar;
  • Durata termenului de plasare a depunerii este de 60 luni;
  • V─ârsamintele suplimentare se accept─â într-o m─ârime de minim 30 de lei;
  • Retragerile din cont nu pot fi efectuate pân─â la scaden╚Ť─â;
  • Prelungirea contractului are loc în mod automat, în cazul în care ambele p─âr╚Ťi nu solicit─â modificarea condi╚Ťiilor;
  • BONUS - Acest tip de depunere se efectueaz─â de c─âtre to╚Ťi membrii, mai ales de cei care dispun de împrumuturi curente

Nota Bene! Membrii care de╚Ťin împrumut pîn─â la 30 000 lei vor economisi lunar cîte 1% din suma împrumutului ini╚Ťial, iar cei care de╚Ťin împrumuturi mai mari de 30 000 lei vor economisi lunar cîte 0,5% din suma împrumutului ini╚Ťial.

Deponentul poate ob╚Ťine discount de la 2 pîn─â la 10 puncte procentuale la dobînda împrumutului personal, în dependen╚Ť─â de ponderea soldului depunerii în împrumutul de╚Ťinut de c─âtre membru. 

MicroÎmprumut te ajut─â s─â economise╚Öti simplu ╚Öi rapid, indiferent de veniturile tale. Noi î╚Ťi oferim cele mai bune condi╚Ťii la depozite bancare în Moldova. Pentru a afla mai multe detalii despre acest tip de depunere, solicit─â consulta╚Ťia personalului nostru calificat, ce-╚Ťi va explica în am─ânunte detaliile acestui proces în întregime. Noi avem grij─â de clien╚Ťii no╚Ötri, asigur─â-te ╚Öi tu!

Nr/o Ponderea depunerii ”Economie Lunar─â” în soldul împrumutului de╚Ťinut, % Discount în puncte procentuale, %

 1

De la 10 pîn─â la 20 2
 2 De la 20.01  pîn─â la 30 4
 3 De la 30.01 pîn─â la 40 6
 4 De la 40.01 pîn─â la 50 8
 5 De la 50.01 pîn─â la 100 ╚Öi mai mult 10
Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Depuneri

Depunerea Economia Lunar─â

Suma Depozitului
30 lei
200000 lei
400000 lei
600000 lei
800000 lei
1000000 lei
Termenul de Rambursare
-
60 luni
+
60 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!