Echipa Microîmprumut în vizită la partenerii de peste Prut - CAR Învățămîntul Fălticeni!

Delegația Microîmprumut compusă din directorul executiv, un membru al consiliului de administrație, directori de filiale și operatori-consultanți au mers în vizită pentru schimb de experiență la prietenii noștri din România  - CAR Învătămîntul Fălticeni.

Această întîlnire este cu siguranță una dintre cele mai frumoase activități organizate între Casa de Ajutor Reciproc Învățămîntul Fălticeni și Casa de Economii și Împrumut Microîmprumut AEI.

CAR Învățămîntul Fălticeni este cel mai mare CAR din România avînd peste 32000 de membri și un portofoliu de împrumuturi peste 177 mln RON. În cele 2 zile de lucru în cadrul vizitei au fost vizitate 6 din cele 23 de sucursale a CAR Învățămîntul Fălticeni, unde am fost întîniți cu multă căldură și bucurie de către angajați. Am rămas plăcut impresionați să găsim acolo o echipă tînără, unită și de succes, unde angajații își fac meseria cu plăcere.

Ne mîndrim că avem ca parteneri de mai mulți ani pe CAR Învățămîntul Falticeni, în frunte de 21 de ani cu dna Leonte Antoneta – Director Economic și cu dl Bulboacă Constantin – Președintele Consiului Director, care au condus acest CAR spre un mare succes, apreciat atît în România cât și de către noi.

Vizita de lucru a constituit o platformă de discuții fructuoase și eficiente, transfer și exemple de bune practici în activitatea financiară, ceea ce ne dorim să le implementăm și în compania Microîmprumut. Am găsit acolo un frumos exemplu demn de urmat!

Mulțumim mult și aducem recunoștință înaltă gazdelor care au organizat un program extraordinar pentru noi, atît pentru a ne cunoaște unii pe alții cu experiența financiară, cît și cu aspecte culturale și tradiționale.

Cu mult drag așteptăm prietenii noștri în vizită la noi în Republica Moldova pentru a continua colaborarea pentru dezvoltarea capacităților instituțiilor noastre!!!!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!