MicroImprumut prezent deja în or. Ialoveni și localitățile din r. Ialoveni!

Orașul Ialoveni cum îi se mai spune „Orașul Soarelui” a fost gazdă la inaugurarea unei noi sucursale MicroImprumut cea dea 21-a la număr.

Evenimentul a adunat personalități din sectorul public, afaceri și societatea civilă. Au fost prezenți membri ai altor organizații non-guvernamentale, fondatorii noii sucursale și președintele consiliului asociației dnul Cicati Sergiu. În discursurile lor, vorbitorii au subliniat cât de important este prezența unei asociații de economii și împrumut ce susține oamenii de rînd, micii producători, agricultorii și cei de afaceri.

Un moment important a fost prezența dlui Primar al localității or. Ialoveni care a menționat importanța serviciilor asociației și necesitatea lor pentru dezvoltarea localității. Mulțumim dlui Primar dnul Armașu Sergiu pentru prezență și susținerea dezvoltării asociației în or. Ialoveni.

MicroImprumut își propune să se implice activ în viața comunității orașului Ialoveni prin promovarea serviciilor financiare și oferirea produselor avantajoase, produse de creditare microimprumut.md/imprumuturi  și depuneri de economii microimprumut.md/depuneri

Prin cea mai simplă și rapidă metodă este posibil de a efectua fără comision achitarea serviciilor comunale sau alte servicii la alți agenți economici. Primirea în siguranță a transferurilor de peste hotare (MoneyGram, Ria, Unistream, Western Union) sau a pensiilor și indemnizațiilor de la stat.

Devii membru MicroImprumut poți beneficia și de alte oferte și promoții. Pentru a fi la curent cu toate noutățile te îndemnăm să ne urmărești pe rețelele de socializare facebook link https://www.facebook.com/microimprumut instagram https://www.instagram.com/microimprumut/ .Tot odată vă vom fi recunoscători dacă veți veni și cu o apreciere pentru pagina noastră.

Vă așteptăm pe adresa

or. Ialoveni str. Alexandru cel Bun nr. 68

076 031 839

Luni- Vineri: 8:30 - 17:30

Pauză: 12:30 - 13:30

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!