MicroImprumut gazdă pentru organizații și instituții de microfinanțare din Tadjikistan!

Pentru prima dată la finele lunii martie MicroImprumut a fost găzdă a mai multor organizații și instituții de microfinanțare din Tadjikistan! Am fost onorați și mîndri șă facem parte din acest proiect organizat de Centrul de Consultanță în afaceri din Republica Moldova în cadrul proiectului finanțat de USAID în Tadjikistan Agrobusiness Competitiveness Activity in Tadjikistan (ACAT).

Ținta de bază fiind sprijinul întreprinderilor agricole în diversificarea liniilor de produse, valorificarea oportunităților de pe piața internă și internațională, precum și contribuirea la dezvoltarea unui sector agricol competitiv, incluziv și rezistent.

Scopul vizitei de studiu constă în studierea experienței Republicii Moldova în gestionarea eficientă a împrumuturilor mici într-un mod incluziv.

În acest context, dialogul cu partenerii din Tadjikistan a fost unul foarte constructiv, în cadrul întîlnirii li s-au prezentat produsele financiare de dezvoltare sau modernizare a practicilor din agricultură,  procesul de acordare și colectare a creditelor, sistemul de deservire a clienților.

MicroImprumut este predispusă pentru noi relații de durată și pentru noi oportunitățile economice.

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!