MicroImprumut anunță o nouă ofertă la depuneri de economii!

Fii sigur și fă-ți planurile din timp pentru a avea un viitor frumos alături de cei dragi! Lasă banii să lucreze pentru tine, să primești un venit stabil lunar sau trimestrial în dependență de produsul ales din oferta propusă de MicroImprumut.

Din 2007 au fost alese și puse în aplicare cele mai avantajoase condiții pentru membrii MicroImprumut. Cei peste 20000mii de membri împreună cu consultanții noștri au ales produsul potrivit pentru fiecare personal și au revenit cu review-uri pozitive.

MicroImprumut este unica asociație cu cele mai multe filiale în RM și anume cu 23 la număr, ce dă dovadă că avem planuri de viitor fată de localitățile solicitate și anume față de locuitori ce ne dorim să aibă o viață mai bună în comunitatea sa. Acasă te simți mai bine alături de cei dragi.

Oferim condiții sigure și avantajoase de păstrare a banilor cu cea mai atractivă dobândă, venituri stabile lunare sau trimestriale, fără taxe lunare sau de deservire.

Mai detailat și pentru primirea consultației în domeniu o puteți primi la oricare filială microimprumut https://microimprumut.md/sucursale

Sau ne telefonați la numarul rapid de contact  060 502 557

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!