Investește cu MicroImprumut, lasă banii să lucreze!

În ultima perioadă tot mai mulți se întreabă unde sau în ce să facă invesții pentru a avea un venit. Și cel mai probabil te regăsești și tu căci am ajuns în secolul în care e timpul să ne pregătim din timp pentru un viitor mai bun atît pentru noi cît și pentru copiii noștri. ”Pune-ți banii să lucreze” este un îndemn bine concretizat pentru astfel de momente.

Iată că MicroImprumut deja de 15 ani pe piața financiară și pînă în prezent cu cele mai avantajoase condițiii de păstrare și depozitare a banilor și nu doar atît dar și cu o dobîndă convenabilă de a primi un venit impunător. Fără mari riscuri și fără a pierde prea mult timp.

Studiile spun pentru a nu ajunge să îți faci griji dacă vei avea suficienți bani pînă la urmatorul salariu sau să nu îți plătești datoriile, economisirea banilor este cea mai bună soluție, te face să te simți mai în siguranță, mai relaxat și îți oferă un sentiment de liniște care te ajută să te concentrezi asupra lucrurilor importante.

Astăzi venim cu o nouă ofertă a depunerilor de economii și planuri de economisire valabilă din data de 22.05.23. Începe să economisești chiar azi pentru a ajunge la realizarea visului tău.

  • Costuri 0 pentru încheierea contractului
  • Fără costuri de administrare lunară sau anuală
  • Ai acces la contul de economii chiar din aplicația My Micro
  • Gestionarea contului și efetuarea diferitor plăți

Deschide un cont de depuneri și asigurăte singur de siguranța și transparența Echipei MicroImprumut!

Cere o consulanță gratuită la nr. 060 502 557  sau te așteptăm la cea mai apropriată sucursală https://microimprumut.md/sucursale

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!