Grăbește-te să participi la «Tombola 2021» pentru a Cîștiga!

Microîmprumut vine cu vești bune! Mai ai șanse să reușești să participi la Tombola 2021! Ca întotdeauna darnici în privința cadourilor pentru membrii săi și cu grijă la necesitățile și nevoiele membrilor am decis să prelungim posibilitatea de a Cîștiga unul din cadourile puse în joc la Tombola 2021, sau chiar premiul mare automobilul nou nouț Suzuki Vitara.

Dacă ai nevoie de bani? Sau dorești să păstrezi banii cu cel mai mare procent și în siguranță? Acum e momentul potrivit să profiți de ofertele Microîmprumut!

Pînă pe data de 15.09.2022 solicită împrumuturi cu suma mai mare de 20 000 lei cu termen peste 2 ani sau deschide un depozit de depunere potrivit pentru tine, în sumă mai mare de 50 000 lei cu termen peste 2 ani și ai ocazia să beneficiezi de cadourile:

  • 20 de carduri ( în valoare de 1000 lei fiecare),
  • 10 Congelatoare,
  • 5 televizoare cu diagonala 1m
  • Cadoul cel mare – automobilul Suzuki Vitara

Petrecerea evenimentului  ”Tombola 2021” va avea loc pe data de 01.10.2022, la ora 10.00, în incinta Complexului sportiv Sokka, com. Ciorescu.

Pentru a afla mai multe detalii la produsele noastre accesează site-ul microimprumut.md sau vizitează una dintre filialele noastre. Pentru informații auxiliare apelează linia fierbinte: 022 60 00 06. Reprezentanții noștri, la sigur îți vor oferi toată informația necesară și te vor ajuta în alegerea produselor perfecte pentru dvstra

Nu ezita, participă la tombolă și profită de avantajele oferite de MicroÎmprumut. Acum ai ocazia să beneficiezi de ofertele noastre și să primești în dar cadouri uluitoare!

 

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!