Cîștigătorii de la ”Tombola” Mergi la odihnă gratis !!!

Microîmprumut ca întotdeauna darnici în privința cadourilor pentru membrii săi. Mereu alegem cu grijă tot cei mai bun și mai necesar. Anul trecut a fost preconizată de a se petrece 2 Tombole cu condiții și diferite premii de valoare:

  • Mega Tombolă 2020»  ce a avut loc vara aceasta cu mari emoții atît pentru noi cît și pentru participanți. Detalii despre cum sa petrecut evenimentul îl puteți urmări pe site-ul nostru. - https://microimprumut.md/news/cistigatorii-fericiti-de-la-mega-tombola-2020
  • «Tombola Anului»! Mergi la odihnă gratis - la fel de emoționați vrem să vă aducem la cunoștință că a avut loc în weekend pe data de 6 noiembrie 2021. Condiția pentru participanți a fost de a încheia un contract de DEPOZIT cu cele mai favorabile condiții în perioada 01 ianuarie 2020 - 01 iulie 2021. În sumă mai mare de 50 000 lei pentru un termen minim de 96 luni. Împreună cu membrii ai comisiei de validare și participanții care au avut curajul de a deschide depozite pe o perioadă, mai mare ne-am bucurat de petrecerea acestui eveniment. Unii din participanți au fost cîștigători și la Tombolele printre primele organizate.  Noi ne stăruim să ne păstrăm poziția/statutul pentru ca membrii noștri să aibă în continuare încredere în noi.

Deci participanții au avut ocazia de a CÎȘTIGA premiile noastre exclusive:

  • Premiul mare: O VACANŢĂ la MARE sau la MUNTE – alegerea destinației aparține cîștigătorului, pentru 2 persoane, hotel de 5* all-inclusive.
  • 5buc. TELEVIZOARE cu diagonala 1m.
  • 10 WEEK-EN-DURI pentru 2 persoane la baza de odihnă ODISEU (Vadul lui Vodă).

Aducem felicitări tuturor participanților și CÎȘTIGĂTORILOR suntem bucuroși că sunteți alături de Echipa Microîmprumut.

Îndemnăm și pe alții să își încerce norocul de a participa la Tombolele organizate de NOI și de a se convinge singuri de transparența și siguranța ce o demonstrăm zi de zi.

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!