Recomandă și Câștigă intră în vigoare pentru toți membrii MicroImprumut!Fii primul ce își ridică premiul.

Promoție de pe 25.05.23 până la 31.12.23

Recomandă și Câștigă intră în vigoare pentru toți membrii MicroImprumut!Fii primul ce își ridică premiul.

După cum bine cunoaștem au fost în vogă astfel de promoții unde clienții noștri au primit cadouri pentru recomandarea produselor marca MicroImprumut. Și fiindcă feedbak-ul membrilor a fost unul pozitiv ne dorim să dăm start din nou promoției ”Recomandă și Câștigă!

Ai doar de CÂȘTIGAT, fiind membrul nostru și că deja sa creat o colaborare frumoasă între noi vrem să te premiem, pentru recomandarea ta a produselor de depuneri de economii prietenilor, cunoscuților, vecinilor sau cui dorești.

Prietenii tăi devin membrii noștri și deschid un contract de depunere, iar tu pentru recomandare vei primi în dar un cadou-voucher.

- valoarea cadoului - 1000 lei (voucher de la magazin de electrocasnice), dacă membrii noi recomandaţi vor depune suma la depuneri de la 50000 lei cu termenul minim de 12 luni.

- valoarea cadoului - 500 lei (voucher de la magazin de electrocasnice), dacă membrii noi recomandaţi vor depune suma la depuneri pînă la 50000 lei cu termenul minim de 12 luni.

Pentru mai multe detalii cum poți primi premiul sau condițiile de deschidere a depunerilor de economii ne poți contacta la numărul rapid de telefon   060 502 557

Sau ne găsești la cea mai apropiată sucursală https://microimprumut.md/sucursale

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!