Participă și Cîștigă la «Tombola Anului 2021»! Mergi la odihnă gratis!

Promoție de pe 01.01.20 până la 01.07.21

Participă și Cîștigă la «Tombola Anului 2021»! Mergi la odihnă gratis!

În legătură cu situația pandemică din țară, de către administrația Microîmprumut a fost luată decizia de a prelungi termenul de participare la promoție. Tombola va fi petrecută în decursul lunilor iulie-august a anului curent.

Ai intenția să profiți de un depozit și ești în căutarea băncii de încredere? Microîmprumut îți oferă șansa să închei un contract de DEPOZIT cu cele mai favorabile condiții. Mai mult! Încheie un contract de depozit în perioada 01 ianuarie 2020 - 01 iulie 2021. În sumă mai mare de 50 000 lei pentru un termen minim de 96 luni și CÎȘTIGĂ unul dintre premiile noastre exclusive:

- Premiul mare: O VACANŢĂ la MARE sau la MUNTE – alegerea destinației aparține cîștigătorului, pentru 2 persoane, hotel de 5* all-inclusive.

- 5. TELEVIZOARE cu diagonala 32 inch.

- 10 WEEK-EN-DURI pentru 2 persoane la baza de odihnă ODISEU (Vadul lui Vodă).

Profită acum de oferta noastră și poți fi chiar tu norocosul! Surpriza te așteaptă! Fii printre cîștigătorii noștri iar noi vom avea grijă de restul!

Pentru a deschide un depozit vă așteptăm la noi în oficiul nostru. Pe site- ul nostru găsești adresele http://microimprumut.md/ro/filiale

Pentru mai multe informații adiționale, puteți solicita ajutorul consultanților noștri profesioniști, ce vă vor ajuta în alegerea ofertelor, sau vor veni cu detalii ce țin de serviciile noastre- 022 60 00 06.

Oferta depuneri www.microimprumut.md/depuneri-produse

BAFTĂ!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!