Promoția ”Săptămâna Reducerilor” DEPUNE CEREREA ONLINE ACUM

Promoție de pe 22.01.21 până la 28.02.21

Promoția ”Săptămâna Reducerilor” DEPUNE CEREREA ONLINE ACUM

Anul trecut am avut parte de multe peripetii! Şi odată ce le-am trecut cu succes împreună, noi, cei de la MicroÎmprumut am decis să fim alături de clientii noștri și să începem anul cu promotii super avantajoase. Astfel, în perioada 22.02.2021 - 28.02.2021 noi dăm start ofertei ”SĂPTĂMÂNA REDUCERILOR”!

În ce constă promotia? Totul e simplu – în ultima săptămână a lunii februarie, aveti șansa să profitati de o dobândă scăzută la următoarele tipuri de creditare:

  • Pentru Împrumut „TERMEN SCURT” și Împrumut „TERMEN LUNG”
  • Pentru produsele Împrumut „ IPOTECAR”

În cazul în care calculăm totalurile, în sumă ve-ti beneficia cu până la -30% din costul împrumutului.

Sună bine, nu-i așa? Deci, nu mai stati pe gânduri, prindeti oferta noastră și profitati la maxim de împrumuturi mai ieftine!

Poti beneficia de un credit pînă la 200000 lei FĂRĂ GAJ, RAPID ŞI AVANTAJOS , doar cu asigurarea cel putin a unui fidejusor și confirmarea proprietătilor.

La fel poti beneficia de credit chiar dacă lucrezi neoficial sau primești bani de peste hotare, sau alte venituri nu ezita să depui cererea online 

Achitarea creditului se poate efectua prin cele mai comode modalităti: la oficiul nostru sau orice terminal, oficiul postal sau online.

Grăbiti-vă, căci luna aceasta e prea scurtă pentru cei indeciși!

Vă așteptăm pe adresa noastră 

Pentru mai multe detalii sunati la nr. 022 60-00-06 sau la nr de viber 060100118

 

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!