Promoție: Recomandă produsele MicroÎmprumut și CÎȘTIGĂ!

Promoție de pe 20.09.21 până la 20.11.21

Promoție: Recomandă produsele MicroÎmprumut și CÎȘTIGĂ!

Fiind în secolul 21-lea și cu o experiență bogată în domeniu, suntem în perioada cînd sa creat o colaborare cu toți cei peste 11000 mii de membri. De aceea vrem să venim cu o promoție ce o sa vă aducă numai de CÎȘTIGAT.

Recomandă prietenilor, cunoscuților, vecinilor sau cui dorești produsele Microîmprumut la depuneri de economii cu cele mai avantajoase procente și posibilitate de a participa la Marea Tombola 2021 unde sunt puse în cîștig premii de valoare.

Prietenii tăi devin membrii noștri iar tu pentru recomandarea și atragerea membrilor noi, vei primi în dar un cadou-voucher, totul depinde de tine:

- valoarea cadoului - 1000 lei (voucher de la magazin de electrocasnice), dacă membrii noi recomandaţi vor depune suma la depuneri mai mare egală de 50000 lei termenul minim de 12 luni, cu condiția neretragerii din depuneri a mijloacelor bănești pe perioada promoției;

- valoarea cadoului - 500 lei (voucher de la magazin de electrocasnice), dacă membrii noi recomandaţi vor depune suma la depuneri mai mică de 50000 lei termenul minim de 12 luni, cu condiția neretragerii din depuneri a mijloacelor bănești pe perioada promoției,.

Deci, tot ce trebuie să facă prietenul tău este să deschidă un cont de economii cu minim 50 000lei pe un termen de minim 12 luni și cel mai important că va primi dobîndă de pînă la 8,00%, în dependență de sumă și termen.

Nu sta pe gînduri apucă-te de treabă! Iar banii vor veni la tine, nu pierde ocazia!

Pentru a primi detalii despre cum poți Cîștiga fără mari eforturi sau alte informații despre Tombolă sună la nr. 060 100 118 sau vino la oficiu MicroÎmprumut - adresele noastre sunt aici

 

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!