MicroImprumut dă start proiectului ”BURSE PENTRU COPII”!

Promoție de pe 25.06.24 până la 20.09.24

MicroImprumut organizează anual proiectul de Burse pentru copii, care constă în acordarea de burse pentru susținerea educației copiilor membrilor Asociației din clasele I - XI cu rezultate bune la învățătură și/sau cu situație precară în familie.

La această ediție se va acorda burse în sumă totală de pînă la 360000 lei pentru 200 de copii din 20 școli din localitățile din aria de activitate a AEI MicroImprumut, cu excepția școlilor din or. Chișinău. Fiecare elev va primi cîte 200 lei lunar în ”Contul de economii” deținut de unul dintre părinți/tutore, timp de 9 luni începînd cu luna septembrie 2024.

Pentru gestionarea și transparența proiectului este stipulat un regulament ce îl poți deschide accesînd acest linkul REGULAMENTUL cu privire la acordarea burselor pentru elevi 2024-2025.

Cererea pentru acordarea bursei poate fi depusă la sucursalele Asociației pînă la 20.09.2024. Vor fi examinate doar cererile însoțite de documente confirmative.

Bursele se acordă în urma înaintării următoarelor documente:

  • Copie Certificat de naștere elev/elevă
  • Acte doveditoare pentru componența familiei
  • Acte deoveditoare de venit, la necesitate
  • Acte confirmative de la Instituția de învățămînt despre rezultatele la învățătură și/sau activități extracurriculare
  • Recomandări sau caracteristici de la școli, alte instituții și/sau persoane fizice

Reamintim că la a II-a ediție a proiectului ”Burse pentru copii” 2023-2024 au fost susținuți 121 de elevi din 14 școli/licee, și au fost achitate a câte 200 de lei fiecare, timp de 9 luni, conform regulamentului cu privire la Acordarea Burselor pentru Elevi 2023-2024 aprobat de către consiliul Asociației conform procesului verbal nr 12/2023 din 18.05.2023 și Statutul Asociației de Economii și Împrumut MicroImprumut aprobat la Adunarea Generală a membrilor. 

Vino la oricare sucursală MicroImprumut și află cum poți beneficia de burse pentru copilul tău în anul 2024!

Vă îndemnăm să ne urmăriți în continuare pe facebook sau instagram pentru a fi la curent cu următoarea ediție a proiectului și nu pierdeți ocazia de a depune dosarele în fiecare an pentru a te înscrie.

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!