"Împreună de Crăciun" Ofertă Specială de Sărbători de la MicroImprumut!

Promoție de pe 05.12.23 până la 15.01.24

"Împreună de Crăciun" Ofertă Specială de Sărbători de la MicroImprumut!

Vin sărbătorile, iar odată cu ele, MicroImprumut aduce oferte incendiare, topind procentele la împrumut. În această perioadă, mulți dintre noi visăm la sărbători fericite alături de cei dragi sau ne gândim la investiții pentru viitor. Dacă te numeri printre aceștia, acum este momentul potrivit să-ți transformi visurile în realitate.

De la data de 05 decembrie 2023, începem "Împreună de Crăciun", momentul mult așteptat pentru membrii noștri. Beneficiați de cea mai mare reducere până acum, cu ofertă personalizată:

  • Suma de pînă la 400,000 lei
  • cu -50% dobîndă
  • Fără gaj
  • Fără comisioane ascunse

De exemplu, la o sumă de 10,000 lei pe o perioadă de 12 luni, rata lunară este doar 940,76 lei!

Dar surprizele nu se opresc aici! Vă oferim reduceri de pînă la -50%, pentru a vă ajuta să vă îndepliniți dorințele înainte de sosirea sărbătorilor!

Nu ratați această oportunitate unică! Între 05 decembrie 2023 și pînă la 15 ianuarie 2024, depuneți o cerere pentru a solicita suma de bani necesară și profitați de această ofertă specială pregătită cu grijă pentru toți membri MicroÎmprumut.

Împreună, putem face Crăciunul și sărbătorile de iarnă cu adevărat magice! Vă așteptăm cu brațele deschise la MicroImprumut pentru a vă transforma visurile în realitate.

Doar un clic și începe să îți faci planurile de sărbători, aplici online www.microimprumut.md/credit-online sau te așteptăm la sucursalele noastre www.microimprumut.md/sucursale

Sau ne telefonați la numarul rapid de contact  060 502 557

Nu ezita ofertele bune se finisează rapid!!!

Cu căldură și urări de sărbători fericite, Echipa MicroImprumut!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!