MicroImprumut anunță unicul proiect din Republica Moldova la cea de-a II-a ediție

Promoție de pe 29.05.23 până la 18.09.24

MicroImprumut lansează cea dea II-a ediție a proiectului de ”Burse pentru copii” care constă în acordarea de burse pentru susținerea educației copiilor membrilor AEI MicroImprumut din clasele I- XI cu rezultate bune la învățătură și cu situație precară în familie.

Se vor acorda Burse în suma totală de pînă la 360000 lei pentru 200 de copii din 20 de școli. Fiecare elev va primi cîte 200/lună în ”Contul de economii” deținut de unul dintre părinți, timp de 9 luni începînd cu luna septembrie 2023.

Pentru gestionarea și transparența proiectului este stipulat un regulament ce îl poți viziona accesînd acest linkul REGULAMENTUL cu privire la acordarea burselor pentru elevi 2023-2024.

Bursele se vor acorda ținînd cont de anumite criterii ce sunt indicate în regulament. Pentru a beneficia de acest proiect este necesar de a fi inaintate următoarele documente:

  • Cererea completată și semnată de membru AEI MicroImprumut
  • Copie Certificat de naștere elev/elevă
  • Acte doveditoare pentru componența familiei
  • Acte deoveditoare de venit, la necesítate
  • Acte confirmative de la Instituția de învățămînt despre rezultatele la învățătură și purtare, inclusiv recomandări.

Aducem aminte că la prima ediție a proiectului ”Burse pentru copii” au fost prezentate 129 cereri din diferite școli unde, au primit burse 90 de elevi din 11 școli/licee, și au fost achitați a câte 200 de lei fiecare, timp de 9 luni, conform regulamentului cu privire la Acordarea Burselor pentru Elevi 2022-2023 aprobat de către consiliul Asociației din 08.11.2021.a. Acești elevi au beneficiat de burse din partea Microîmprumut în valoare totală de 162.000 de lei.

MicroImprumut este pregătit pentru a promova și implementa acest proiect pentru membrii noștri de a avea un trai mai bun și pentru viitorul copiilor.

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!