Team building - Echipa MicroImprumut își valorifică punctele forte pentru a atinge împreună succesul!

După o bună perioadă de muncă în teritoriu cu membrii și zile încordate în oficiu, administrația a hotărît de a organiza un Team building în aer liber având ca obiectiv îmbunătățirea performanțelor colegilor echipei MicroImprumut, pornind de la comunicare și colaborare, exerciții de cunoaștere și energizare, organizat de dl Vitalie Popescu expert în Business Trainer, Vânzări, Leadership de la AEGIS.

Acest eveniment a fost un proces de transformare a unui grup într-o echipă dispusă să colaboreze eficient pentru a atinge obiectivele stabilite de către companie.

Ca rezultat acestui eveniment a avut un impact pozitiv pentru întreaga echipă. Au fost provocări de diferite domenii  unde au fost implicați fiecare membru unde a fost în prim plan evidențiate mai multe calități.

Puși împreună, provenind din medii diferite, cu activități zilnice diferite, team building-ul ia provocat să își creeze un ritm al echipei astfel încît să atingă împreună succesul. Luarea deciziilor pentru cea mai buna idee bazată pe viziunea întregii echipe. Asumarea riscurilor ceea ce a generat încrederea în echipă.

Ia motivat să își crească morarul de a își desfașura activitatea mai eficient. Mai mult de atît acest team building-ul a fost important în a ajuta Echipa MicroÎmprumut să își valorifice punctele forte și să-și minimalizeze slăbiciunile.

Pe viitor v-om mai opta pentru astfel de evenimente în scopul imbunătățirii spiritului de echipă.

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!