Microîmprumut oferă pînă la 18% la depunerile de economii! Lasă banii să îți aducă venit suplimentar și stabil|microimprumut.md

MicroÎmprumut vine cu o ofertă inedită pentru depunerile de economii și anume majorarea dobânzii pînă la 18%! Ținând cont că și până acum noi ofeream cea mai mare dobândă la depuneri pe piața financiar- bancară, efectiv noi avem intenția și în continuare să menținem aceeași poziție.

Cea mai bună investiție presupune crearea unui cont de economii pentru a păstra și a înmulți banii fără risc și fără impedimente. Astfel banii tăi îți vor aduce venit stabil lunar sau anual. Banii puși în contul de economii pot fi pentru sute de motive: pentru a-ți cumpăra gadgetul pe care ți-l dorești demult, pentru un concediu de vis sau pentru avans la casă.

Pentru a primi un venit suplimentar lunar de 7500lei deschide un cont de economii în valoare de 500 000lei pentru 24 luni. Sau intră pe site-ul nostru și calculează pentru orice sumă dorești. (clik pe denumire pentru a deschide)https://microimprumut.md/calculator-depunere

Totodată ai posibilitatea de a participa la tombolă și poți Cîștiga un automobil nou nouț, sau alte cadouri de valoare puse în cîștig la Tombola 2021. 

(clik pe denumire pentru a deschide)https://microimprumut.md/news/grabeste-te-sa-participi-la-tombola-2021-pentru-a-cistiga

Acum, e și mai simplu să-ți îndeplinești visele! MicroÎmprumut îți oferă depozite bancare avantajoase cu cele mai flexibile condiții în Moldova.

Nu mai sta pe gânduri apelează-ne pe numărul 022 60 00 06 sau vino la oficiul nostru, consultanții sunt gata să îți ofere informații necesare pentru ca tu să faci o alegere corectă!

 

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!