"Tombola 2021" organizată de Microîmprumut!

Microimprumut se dezvoltă şi realizează planurile chiar şi pe timpuri grele pe care le trăim astăzi! Noi suntem bucuroși că membrii noștri urmăresc activitatea noastră și tot odată sunt cointeresați de a cîștiga. În data de 1 octombrie 2021 pentru toți membrii Microîmprumut a fost o zi deosebită și cu multă fericire pe chipurile tuturor.  Motivul fiind petrecerea evenimentului ”Mega Tombolei 2021” unde sau înscris peste 1000 de participanți pentru a participa și cîștiga premiile de valoare puse la extragere: 20 de carduri ( în valoare de 1000 lei fiecare), 10 Congelatoare, 5 televizoare cu diagonala 1m, Cadoul cel mare – automobilul Suzuki Vitara.

Toți cei care au participat au fost depunatorii și beneficiarii de împrumuturi care au îndeplinit condițiile tombolei conform protocolului în perioada 9 august 2021 pînă pe 15 septembrie 2022. Și pentru ca evenimentul să fie memorabil și cu bună dispoziție ne-a susținut partenerul nostru dnul Valentin Uzun ce ne-a încîntat cu cele mai frumoase melodii.

Împreună cu jurnal tv și prezentatorul Gabi Marcu, acest eveniment a fost organizat și transmis live la jurnal tv și pe facebook unde fiecare participant sau doritor au avut posibiliate să urmărească extragerea premiilor. Unii participanți au fost contactați în direct primind felicitările noastre și învitația de a veni să își ridice premiul cîștigat în urma extragerii.

Iar premiul mare a fost extras de către cîștigătorul de anul trecut al premiului mare Dacia Vitara de la Tombola 2020. Și iata că norocosul de anul acesta al premiului mare a automobilului nou nouț Suzuki Vitara a fost membrul ce a beneficiat de imprumut dnul Sergiu Sîrbu! Felicitările noastre!!! La care a fost prezentă soția dnealui pentru a primi cadoul.

Vrem să aducem mulțumiri tuturor membrilor noștri, celor care depun depuneri de economii pentru încrederea pe care o aveţi şi vreau să vă asigur că Echipa Microimprumut face tot posibil să vă asigure cu servicii calitative în deplină siguranţă. Beneficiarii noștri de împrumuturi, unde depunem eforturi să aprobăm împrumuturile cît mai rapid şi cu o largă gamă de produse pentru orice necesitate.

În continuare a fost surpriza zilei: au fost adaugat încă 30 de carduri în valoare de 500lei fiecare. Pe viitor vom organiza și alte tombole la care vă invităm să ne urmăriți și să participați!

Una din valorile Microîmprumut este că toţi membrii sînt egali în drepturi, de aceea şi la tombolă toţi au avut aceaşi şansă să cîştige.

Mai jos este reportajul despre ”Mega Tombola 2021” și vă invităm să îl urmăriți! 

 

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!