Team Building Microîmprumut 2019!

Pentru companiile care lucrează într-un mediu foarte competitiv, activitătile de team-building reprezintă un element esential al bunăstării și prosperitătii afacerii. Una dintre cele mai interesante și eficiente tipuri de astfel de activităti este team-building-ul în aer liber.

De aceea Microimprumut, după mai multe luni de muncă în cadrul Companiei  Casa de Economii si Împrumut “Microimprumut” AEI, în frunte cu directorul companiei  Eduard Balan  s-a decis ca să petrecem o adevărată aventură, care a fost trăită umăr-la-umăr cu colegii de lucru într-o atmosferă sănătoasă de concurentă și sprijin reciproc. Iar obstacolele „de netrecut” care îti taie răsuflarea – credem noi le-am aflat secretul în timpul recreerei corporativă în aer liber.  Membrii companiei indiferent de functia pe care o ocupă, au petrecut timpul, în functie de posibilităti și preferinte, timp de cîteva zile departe de birou împreună cu familia la pensiunea turistica ,, Odiseu,, de la Vadul lui Vodă.

Scopul acestui  team-building  a fost pentru o dinamică bine conturată a grupurilor, dezvoltare rapidă a spiritului de echipă, încredere și respect reciproc. Ne dorim să se organizeze astfel de activităti căci așa continuăm să învătăm abilitătile de a lucru în echipă sau de a o conduce ceea ce sunt cheia succesului progresiv.

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!