Ședința Anuală de totalizare a rezultatelor al anului 2023!

Suntem aproape de finele anului 2023, un an foarte intens cu multe provocări unde am dat dovadă că suntem o echipă unită și cu mai multă experiență. Munca în echipă depusă cu suflet mereu dă rezultate de succes.

Pe o notă și mai pozitivă, cum o facem în fiecare an și anume cu înmînarea diplomelor pentru cele mai performante sucursale ale anului 2023. În acest ritm am petrecut încă un moment important și anume aniversarea a 16 ani de activitate a AEI MicroImprumut, împreună cu membrii consiliului MicroImprumut și de cenzori care au fost aleși anul acesta de către membrii companiei. Pentru prima data au avut ocazia să fie prezenți la aceste evenimente și sperăm la o colaborare de viitor îndelungată.

O colaborare deosebită ce ne-a făcut seara și mai minunată a fost prezența partenerului nostru dnul Valentin Uzun, artist extraordinar de muzică ușoară și populară, membru al AEI MicroImprumut, ce ne bucurăm de susținerea dlui deja de mai mulți ani.

Cu o surpriză a venit și din partea ansamblului Străjerii Neamului tineri cu spirit de sacrificiu, noua generație de eroi ce păstrează tradițiile și oiceiurile moldovenești. Ne-au urat de voie bună, colindat și cîntat într-un stil deosebit.

În acest an au fost înmînate diplome pentru 3 sucursale care au îndeplinit toate criteriile propuse la început de an. Ținem să menționăm că toate sucursalele au depus efort și stăruință în atingerea obiectivelor.

Cea mai performantă sucursală:

Gradul I - Ciorescu

Gradul II – Strășeni    

Gradul III – Măgdăcești

Fie ca noul an care vine să ne bucure cu rezultate remarcabile,  să avem o companie mereu în top, să fim optimiști și să ne bucurăm de tot ce avem și să primim roade bogate în urma eforturilor noastre.

La mai mult și La mai mare! La mulți ani Echipa MicroImprumut!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!