Moment de unitate și bucurie la MicroImprumut - Sfințirea sucursalei din satul Holercani!

Pe data de 02.04.2024 împreună cu mai mulți locuitori din regiune și preoții localității a avut loc sfințirea sucursalei din satul Holercani, ce am deschis larg ușile în susținerea și dezvoltarea comunității locale.

Sucursala Holercani cu o nouă identitate a fost dotată cu tehnică și cele necesare pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel și în confort.

În linii generale continuăm să fim alături de membrii noștri în regiunile din suburbii și raioane cum sunt  mun. Chişinău, r. Criuleni, r. Dubăsari. Ialoveni, r. Străşeni şi r. Anenii Noi.

De la începutul activității sale și pînă în prezent MicroImprumut are ca număr 22 de sucursale, ce ne permite să fim mai aproape de cei peste 23000 de membri și tindem să fie în creștere.

Produsele noastre sunt flexibile și sunt personalizate în funcție de nevoile fiecăruia, astfel, membrii noștri pot beneficia de un număr vast de servicii financiare:

  • Împrumuturi acomodate necesităților
  • Depuneri cu dobândă și condiții avantajoase
  • Achitarea serviciilor comunale
  • Primirea pensiilor și indemnizațiilor
  • Primirea transferurilor de peste hotare
  • Burse pentru elevi și studenți

Echipa sucursalei Holercani este pregătită pentru a vă oferi cele mai competente sfaturi pentru atingerea obiectivelor tale și vă așteaptă cu drag pe str. Ștefan Voda cu programul de muncă:

Luni - Vineri: 8:30 - 17:30

Ora mesei: 12:30 - 13:30

Pentru mai multe detalii ne găsiți la datele de contact:

0248 53 413   069 118 485

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!