Microîmprumut la cea de-a 15-a aniversare! În continuare, spre noi victorii! La Mulți Ani!

Noi cu siguranță sperăm la o creștere și mai avansată cu rezultate excelente și noi realizări! Fie ca prietenia, respectul și profesionalismul să fie în continuare prezente în echipa noastră, iar energia, forța, resursele și entuziasmul nu ne vor părăsi niciodată!

La fel, aducem sincere felicitări și beneficiarilor noștri ce deja de mai mulți ani sunt împreună cu noi și au posibilitatea să-și realizeze visele. Este demn de remarcat faptul că nu este ușor să deții locul de lider în industria serviciilor financiare. Cu toate acestea, deținem cu mândrie locul de frunte pe piața moldovenească în ceea ce privește numărul de sucursale care au obținut un succes semnificativ în ceea ce privește serviciile financiare.

Pe parcusul acestor ani am ajuns un colectiv de peste 50 la nr ce sunt gata sa ofere servicii de calitate în peste 20 de sucursale în diferite regiuni, în mun. Chişinău, r. Criuleni, r. Ialoveni, r. Străşeni şi r. Anenii Noi, o filială nouă ce sa alăturat Echipei se află în regiunea Dubăsari Asociația Holercani. Practic în fiecare an pentru membrii noștri au fost organizate tombole cu premii valoroase unde premiul mare a fost un automobil nou, unde sau bucurat fiecare cîștigător. Pentru prima data în compania Microimprumut au fost acordate burse pentru 90 de elevi din 11 școli diferite,  care vor primi din partea noastră câte 200 de lei fiecare, timp de 9 luni.

O astfel de activitate de succes a devenit posibilă datorită unei politici de promovare activă și a împrumuturilor eficiente și, de asemenea, datorită unei echipe strânse care a folosit și folosesc toate modalitățile posibile de capitalizare și garanții pentru a îndeplini toate acordurile cu clienții săi în viitor.

În continuare, spre noi victorii! La Mulți Ani!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!