«MicroImprumut» de 16 ani împreună cu Soluții Financiare pentru Fiecare!

Dragi membri și parteneri ai MicroImprumut,

Astăzi, pe 19 decembrie 2023, cu mândrie și bucurie, sărbătorim cea de-a 16-a aniversare de la fondare. Această aniversare reprezintă nu doar o marcă în timp, ci și o oportunitate de a reflecta asupra drumului nostru și de a mulțumi celor peste 23 000 de membri fideli și partenerilor noștri, care au fost alături de noi în această călătorie incredibilă.

Acești 16 ani au fost plini de realizări remarcabile și experiențe semnificative. În această perioadă, am depus eforturi constante pentru a aduce inovație și confort în serviciile noastre. Suntem mândri să vedem că familia noastră MicroImprumut a crescut și a evoluat împreună cu voi.

Este important să subliniem munca asiduă a întregii echipe, condusă cu dăruire de administratorul nostru. În ciuda provocărilor pe care le-am întâmpinat, am demonstrat și vom continua să demonstrăm competență și profesionalism pentru a oferi membriilor noștri cele mai calitative și benefice servicii.

MicroImprumut este mai mult decât o instituție financiară suntem o comunitate dedicată sprijinirii economiei țării în diferite domenii. Ne bucurăm să contribuim la susținerea afacerilor, la crearea confortului în familiile voastre și multe altele.

Cu ocazia acestei aniversări, am lansat promoția "Împreună de Crăciun". Acum, membrii noștri pot beneficia de un împrumut de până la 400,000 lei fără gaj, fără comisioane, și cu o reducere de până la -50%, cea mai generoasă reducere oferită până acum. Dorim să contribuim la magia sărbătorilor împreună cu voi.

Transmitem sincere felicitări și urări de bine tuturor membrilor și partenerilor noștri. Suntem dornici să continuăm să obținem realizări importante și să avem aspirații înalte. Împreună, privim cu încredere către un viitor mai bun, oferind Soluții Financiare pentru Fiecare!

Cu respect,

Echipa MicroImprumut

 

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!