Microîmprumut anunță o nouă Tombolă 2021!

A venit tocmai momentul potrivit pentru a reevalua experiența noastră la capitolul organizării concursurilor și de a da start unei tombole de amploare și în acest an.

Noi, cei de la MicroÎmprumut vă invităm să participați și în acest an la ”Tombola 2021”, ești gata să afli mai multe detalii? Atunci, să-ncepem!

Odată ce tu ai intenția să soliciți un credit sau să creezi un cont de depozit, atunci să știi că a venit timpul să beneficiezi de serviciile pe care noi ți le propunem! E simplu în perioada 9 august 2021 și până la 30 iunie 2022  beneficiezi de un credit în valoare de 20 000 lei cu termen peste 2 ani sau membrii noi ce vor deschide depuneri în valoare de peste 50 000 lei cu termen de peste 2 ani, atunci poți participa la tombolă și obții șansa să câștigi următoarele premii inedite:

  • 20 de carduri în valoare de 1000 lei fiecare;

  • 10 Congelatoare;

  • 5 televizoare cu diagonala 1m;

  • Premiul cel mare -Suzuki Vitara

Extragerea va avea loc în data de 16 iulie 2022, la orele 10.00, în incinta Complexului sportiv Sokka, com. Ciorescu. Noi ne rezervăm dreptul de a schimba data și locul desfășurării evenimentului, în cazul în care vor interveni unele schimbări la nivelul situației pandemice din țară.

Și pentru cei care nu au reușit anul trecut să participe la concurs și mai așteaptă o șansă, sau pentru cei care sunt dornici să vadă ce reprezintă extragerea marca Microîmprumut, noi am pregătit un spot video special, pe care îl puteți urmări accesând link-ul de mai jos: https://microimprumut.md/news/cistigatorii-fericiti-de-la-mega-tombola-2020

Pentru a afla mai multe detalii accesează site-ul http://microimprumut.md sau vizitează una dintre filialele noastre. Pentru informații auxiliare apelează linia fierbinte: 022 60 00 06. Reprezentanții noștri, la sigur îți vor oferi toată informația necesară și te vor ajuta în alegerea condițiilor avantajoase.

Nu ezita, participă la tombolă și profită de avantajele oferite de MicroÎmprumut. Acum ai ocazia să beneficiezi de ofertele noastre și să primești în dar cadouri valoroase!

Vă așteptăm la înscrierea pentru participare la Tombola 2021!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!