Mega Tombolă mult așteptată organizată de Microîmprumut va avea loc în august!

Vara este anotimpul tocmai potrivit pentru a organiza tombole și pentru a savura la maxim cele mai hot oferte! Și din motiv că noi cei de la MicroÎmprumut am avut intenția să organizăm acest concurs încă anul trecut, situația pandemică a introdus unele schimbări în agenda noastră zilnică. Astfel, noi te invităm să devii participant a unei promoții inedite marca MicroÎmprumut! Ești gata să afli mai multe detalii? Atunci, să-ncepem!

Ești cu gândul de a solicita un credit sau ai intenția să deschizi un cont de depozit? Să știi, că acum este momentul tocmai potrivit pentru a beneficia de ofertele noastre.

Până în data de 20.07.2021 solicită un credit ce prevalează suma de 20 000 lei sau deschide un cont de depozit pentru o sumă de minim 50 000 lei pe un termen mai mare de 24 luni și ai ocazia să benefeciezi de 201 de cadouri în valoare de peste 500 000 lei:

  • Cadoul cel mare - Dacia Sandero, 9000 euro;
  • 5 televizoare cu o diagonală de 39,3 inch;
  • 10 notebook-uri performante;
  • 15 smartphone-uri Samsung A30;
  • 20 week-end-uri la Odiseu;
  • 50 de carduri în valoare de 1000 de lei fiecare;
  • 100 de carduri în valoare de 500 de lei fiecare

Extragerea va avea loc în data de 7 august 2021 ora 10.00, în com. Ciorescu,  Terenul FMF Sokka, Pot participa depunatorii și beneficiarii de împrumuturi, care îndeplinesc condițiile tombolei, pînă pe 20 iulie 2021. Și pentru ca seara extragerii să fie una cu adevărat incendiară, invitatul nostru special va fi Valentin Uzun!

Pentru a afla mai multe detalii accesează site-ul microimprumut.md sau vizitează una dintre filialele noastre. Pentru informații auxiliare apelează linia fierbinte: 022 60 00 06. Reprezentanții noștri, la sigur îți vor oferi toată informația necesară și te vor ajuta în alegerea condițiilor avantajoase.

Nu ezita, participă la tombolă și profită de avantajele oferite de MicroÎmprumut. Acum ai ocazia să beneficiezi de ofertele noastre și să primești în dar cadouri uluitoare!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!