Mega Tombolă 2020 organizată de Microîmprumut!

Microîmprumut realizează visurile membrilor prin serviciile prestate și totodată prin premierea membrilor participanți la Mega Tombola 2020!

Data de 7 august 2021 a fost o zi de istorie pentru membrii Microîmprumut și anume motivul fiind petrecerea evenimentului ”Mega Tombolei 2020” unde sau înscris peste 1200 de participanți pentru a cîștiga premiile puse în cîștig în valoare de peste 500 mii lei: Cadoul cel mare - Dacia Sandero, 5 televizoare cu o diagonală 1m, 10 notebook-uri performante  Asus cu capacitate memorie operativa 4 GB, 15 smartphone-uri Samsung A125, 20 week-end-uri la Odiseu, 50 de carduri în valoare de 1000 de lei fiecare,100 de carduri în valoare de 500 de lei fiecare.

La această tombolă au participat depunătorii și beneficiarii de împrumuturi, care au îndeplinit condițiile tombolei conform protocolului în perioada 10 februarie 2020 pînă pe 20 iulie 2021.

Atmosfera evenimentului a fost la înălțime și plină de voie bună împreună cu prezența interpretului dnului Valentin Uzun, care ne-a încîntat cu interpretarea pieselor dnealui. Deja de 2 ani ne susține în dezvoltarea companiei fiind membrul nostru.

Împreună cu jurnal tv și prezentatorul Gabi Marcu, acest eveniment a fost organizat și transmis live la  jurnal tv  și pe facebook. Unde au putut fiecare participant fie prezent fie în fața televizoarelor să fie alături de noi și să urmărească întreaga desfășurare a Tombolei. Pe unii participanți au fost contactați în direct pentru a îi felicita și invita să își ridice premiul cîștigat în urma extragerii.

Cei care nu au reușit să urmărească evenimentul o poate face oricînd pe site-ul nostru sau jurnal tv.

Pentru Echipa Microîmprumut a fost un eveniment de amploare cu multe încercări, unde s-a depun muncă și seriozitate, responsabilitate. Noi suntem bucuroși că membrii noștri urmăresc activitatea noastră și tot odată sunt cointeresați de a cîștiga. Noi Microîmprumut depunem eforturi să aprobăm împrumuturile cît mai rapid şi cu o largă gamă de produse pentru orice necesitate. Pe lîngă servciile de bază astăzi membrul nostru poate să-şi achite servciile comunale, să primească un transfer de peste hotare sau să-şi facă o asigurare. Încercăm pe viitor să venim cu noi servicii şi să fim ca o bancă cu toate serviciile financiare performante!!!!!

Pe aceeași undă ne dorim să fim parteneri în continuare cu membrii noștri şi vă informăm că după această tombolă vom starta ”Tombola 2021” cu aceeaşi amploare ca şi aceasta. Începînd cu data de 09 august 2021 pînă la 30 iunie 2022, cu urmatoarele cadouri:

20 de carduri ( în valoare de 1000 lei fiecare),

10 Congelatoare,

5 televizoare cu diagonala 1m

Cadoul cel mare -Suzuki Vitara.

Pot participa Beneficiarii de împrumuturi cu suma mai mare de 20000 lei cu termen peste 2 ani şi Membrii noi cu suma depunerii mai mare de 50000 lei cu termen peste 2 ani!

Petrecerea evenimentului  ”Tombola 2021” va avea loc pe data de 16.07.2022, la ora 10.00, în incinta Complexului sportiv Sokka, com. Ciorescu în speranța că nu vor interveni schimbări în legatură cu situațiile excepționale care se pot întîmpla.

Rezultatele evenimentului ”Mega Tombolei 2020” sperăm să îndemne și pe toți prietenii, rudele, cunoscuții, vecinii membrilor noștri să participe și să aibă norocul de a Cîștiga la următorul eveniment „Tombola 2021” organizată de Microîmprumut la fel cu premii de valoare!

Succint reportajul despre ”Mega Tombola 2020”  il aveți mai jos și vă invităm să îl vizualizați cu plăcere!

 

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!