La MicroImprumut ai oferte avantajoase la depuneri!

Dragi membri ai MicroImprumut,

Suntem încântați să vă aducem vești bune pentru începutul acestui nou an! La MicroImprumut, vă  prezentăm oferte avantajoase la depuneri, pentru ca voi să vă simțiți mai liniștiți și să gestionați mai eficient resursele financiare.

Cu noi, economisirea devine un proces simplu și flexibil. Avantajele produselor noastre includ depuneri nonbancare, cu flexibilitate la deschidere și retragere, ceea ce vă permite să vă organizați mai bine bugetul și să faceți față cheltuielilor neașteptate sau evenimentelor importante din viața voastră.

De ce să alegeți MicroImprumut pentru depozitele voastre?

Gestionare Ușoară a Banilor: Vă oferim posibilitatea de a vă administra ușor banii, oricând, la orice sucursală a noastră.

Acces Rapid la Economii: Prin aplicația mobilă My Micro, aveți acces ușor la economiile voastre, unde și când aveți nevoie.

Siguranța Economisirii: La MicroImprumut, vă asigurăm că economiile voastre sunt în siguranță.

Beneficiați de dobânzi atractive, cu rate de până la 6.5% pe an pentru depozitele în lei și până la 5% pe an pentru depozitele în euro/dolari. Fără taxe pentru deschiderea, administrarea și închiderea depozitului, aveți libertatea să alegeți perioada de constituire a depozitului care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre.

Avem perioade de 3 luni, 6 luni, 12 luni, 24 luni, 36 luni, 60 luni și 96 luni, iar siguranța câștigului este garantată prin rate lunare sau trimestriale pe toată perioada de constituire a depozitului la termen.

Grija pentru viitorul financiar și stabilitatea pentru familia voastră devin realitate cu un singur pas. Vizitați MicroImprumut și vă vom oferi toate detaliile despre produsul care vi se potrivește.

Pentru mai multe informații, sunați-ne la nr. 022 60 00 06 sau 060-502-557. Dacă sunteți pregătiți să ne vizitați, vă așteptăm cu brațele deschise la oficiul nostru.

Asigurați-vă de viitorul vostru financiar cu MicroImprumut!

Oferta depunerilor de economii valabilă din data 26.12.2024

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!