Inaugurarea sucursalei Bubuieci mai aproape de membrii MicroÎmprumut din comună.

Suntem încîntați să anunțăm că azi a avut loc inaugurarea sucursalei din comuna Bubuieci cu un plus de confort și o nouă identitate. La eveniment au fost prezenți ca invitați Primarul Comunei Bubuieci d-nul Moraru Igor ; dna Taulean Elena director Liceul Teoretic „Toader Bubuiog” ; dna Panuța Irina director IP Gradinita nr. 1; dna Budeci Rodica director IP Gradinita nr.2 și membri noștri beneficiari de credite și deponenți.

Invităm toți locuitorii să beneficieze de serviciile marca MicroÎmprumut la cele mai avantajoase și accesibile condiții de creditare sau deschiderea a unui cont de economii. La fel ahitarea serviciilor comunale sau alte servicii la alți agenți economici se poate efectua fără comisioane sau primirea în siguranță a transferurilor de peste hotare.

Compania MicroÎmprumut în decursul anilor a analizat necesitățile clienților săi, anume din acest motiv, noi suntem gata să vă oferim oferte speciale ce sunt perfect adaptate așteptărilor dvstră. Mai mult, noi vă oferim soluții stabile, pentru ca fiecare din membri să beneficieze la maxim de corectitudine și transparență.

Consultanții noștri vă așteaptă pentru a vă oferi orice consultație financiară a serviciilor MicroÎmprumut.

Adresa noastră este:

  s. Bubuieci str. Stefan cel Mare 23B 

(022) 92-61-84  060-100-328

Luni - Vineri: 8:30 - 17:30

Ora mesei: 12:30 - 13:30

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!