Dobânda la depozite s-a mărit până la 15%! Vino la Microîmprumut!

Depozitul presupune depunerea unei anumite sume de bani, ulterior banii acumulați drept dobândă a acestei depuneri bancare, sunt adăugați la suma de bani inițială.

Tindem să vă informăm că MicroÎmprumut începând cu data de 12 mai a mărit dobânda la depozite până la 15%!  Acum, depunerea reprezintă o metodă eficientă de a economisi și de a obține bani în plus! Perioada depunerilor poate fi aleasă la încheierea contractului, noi vă oferim depuneri pe o durată de la 3 luni pina la 96 de luni respectiv. Împreună cu consultantul nostru vom face o alegere perfectă pentru dumneavoastră.

Microîmprumut deja cu o experiență de peste 14 ani de activitate vă oferă:

  • Cele ma sigure și avantajoase condiții
  • Dobîndă cea mai mare pe piața bancară
  • Venitul stabil lunar sau trimestrial, la dorința dumneavoastră
  • Produse de depuneri fără taxe la încheierea contractului și pe parcursul deservirii
  • Posibilitate de participare la TOMBOLA și ocazia de a cîștiga multe premii de valoare, premiul mare mașină Suzuki Vitara

    Pentru a deschide un contract de depozit este nevoie doar de actul de identitate și suma de bani pe care doriti să o puneți la depozit.

Acum, e și mai simplu să-ți îndeplinești visele! Încă mai stai pe gânduri? Nu e cazul! Profită de această ocazie și lasă banii să lucreze pentru tine! O pot confirma și cei peste 11000 de membri care deja beneficiază de ofertele Microîmprumut!

La suma de 100 000lei pusă la depozit pe o perioadă de 12luni vei cîștiga 15000lei sau 1250lei lunar!!!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!