Deschiderea unei noi sucursale MicroImprumut cea de-a 22-a la număr! Mai aproape de localnicii din Cojușna.

MicroImprumut fiind prezentă pe piața financiară de mai bine de 15ani cu un număr de peste 18000 membri a ajuns la un statut statornic cu un capital propriu de peste 40 mln lei, un portofoliul de împrumuturi de peste 290 mln lei, și un portofoliul de depuneri de economii în sumă de peste 220 mln lei

Cei peste 15 ani de experiență ne-au ajutat mult în dezvoltarea și menținerea unei politici integre a companiei și am reușit să creăm o bază bună și stabilă pentru membrii noștri.

Astăzi, mai aproape teritorial de localnicii din Cojușna și satelor vecine cu o nouă sucursală ce se află în Cojușna pe str. Mihai Viteazul nr.146 în apropiere de magazinul Linella și farmacia Familia.

Venim cu un set de produse financiare de creditare https://microimprumut.md/imprumuturi și depuneri de economii https://microimprumut.md/depuneri cu cele mai avantajoase condiții. Prin cea mai simplă și rapidă metodă este posibil de a efectua fără comision achitarea serviciilor comunale sau alte servicii la alți agenți economici. Primirea în siguranță a transferurilor de peste hotare (MoneyGram, Ria, Unistream, Western Union) sau a pensiilor și indemnizațiilor de la stat.

La MicroÎmprumut, credem în planurile și visurile tale și vrem sa îți fim alături atunci când decizi să le transformi în realitate.

De aceea din start vrem să anunțăm Promoția ”Dobânda zero” Vino la MicroImprumut și beneficiază de 20 000lei pentru o perioadă de 10 luni cu dobânda zero (fără dobândă). Cînt ceri atît întorci. Nu pierde ocazia căci ofertele bune se finisează rapid. Oferta valabilă timp de 6 luni.

Dacă vrei să te asiguri și singur ne poți telefona la nr tel. 076 031 802

La fel reamintim că fiind membru MicroÎmprumut poți beneficia și de alte oferte și promoții. Pentru a fi la curent cu toate noutățile te îndemnăm să ne urmărești pe rețelele de socializare facebook link https://www.facebook.com/microimprumut instagram https://www.instagram.com/microimprumut/ .Tot odată vă vom fi recunoscători dacă veți veni și cu o apreciere pentru pagina noastră.

 

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!