Cu Microîmprumut ai doar de Cîștigat!

Microîmprumut cum a promis și anul acesta va înmîna cadouri generoase tuturor participanților la mega ”TOMBOLA 2021”. Ne dorim și anul acesta să fie unul memorabil pentru noi toți ca și anul trecut unde participanții și anume cei mai norocoși au mers acasă cu premiile cîștigate.

Și ca anul acesta să fie incendiar îl avem alături pe invitatul nostru special artist și partener, marele interpret Valentin Uzun.

La această TOMBOLĂ vor participa depunătorii și beneficiarii de împrumuturi, care au îndeplinit condițiile tombolei conform protocolului în perioada 9 august 2021- 15 septembrie 2022.  Toți cei care au beneficiat la maxim de serviciile noastre acum au posibilitatea să fie posesorii premiilor puse în cîștig:

  • 20 de carduri ( în valoare de 1000 lei fiecare), de la magazinul Bomba
  • 10 Congelatoare, performante, bine venite în orice casă
  • 5 televizoare cu diagonala 1m, Full HD, Smart

Cadoul cel mare – automobilul SUZUKI VITARA - este tovarășul perfect pentru o aventură, oricând și oriunde.

Și pentru ca să fie memorat evenimentul, în acest sens ne sunt alături echipa de la Jurnaltv, oricine va putea urmări in direct la jurnaltv https://www.facebook.com/jurnaltv.md și pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/microimprumut

Vă invităm la ”Tombola 2021” unde va avea loc pe data de 01.10.2022, la ora 10.00, în incinta Complexului sportiv Sokka, com. Ciorescu. Vă așteptăm cu drag!

Pentru a afla mai multe detalii la produsele noastre accesează site-ul https://microimprumut.md/ sau vizitează una dintre filialele noastre. Pentru informații detailate apelează linia fierbinte: 022 60 00 06. Reprezentanții noștri, la sigur îți vor oferi toată informația necesară și te vor ajuta în alegerea produselor perfecte pentru dvstra.

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!