CREDITE BUSINESS – Descoperă finanțarea potrivită!

La MicroImprumut, ne-am propus să susținem producătorii autohtoni și să fim alături de tine în fiecare etapă a călătoriei tale antreprenoriale. Ne-am dedicat să găsim soluțiile potrivite pentru nevoile tale financiare, astfel încât să poți să-ți dezvolți afacerea fără a te îngrijora de finanțare.

Cîteva motive de ce să alegi produsele credit business de la MicroImprumut:

Sprijin financiar adaptat: Indiferent dacă vrei să-ți extinzi spațiul de lucru, să achiziționezi echipamente de ultimă generație sau să investești în reparații imobiliare, noi suntem aici pentru tine. Oferim finanțare de până la 3.000.000 lei, astfel încât să poți face pasul următor în afacerea ta.

Flexibilitate fără egal: La MicroImprumut, înțelegem că fiecare afacere are propriile sale cerințe și ritmuri de creștere. De aceea, îți oferim până la 120 de luni pentru rambursare, cu o perioadă de grație inclusă de 8 luni. Acest lucru îți oferă libertatea de a amortiza investiția în ritmul care ți se potrivește cel mai bine.

Confort și ușurință: Vrem să te încurajăm în calea succesului tău. Primești finanțarea de care ai necesitate, fără a fi nevoie să oferi gaj. Nu percepem comisioane de debursare sau rambursare anticipată, iar taxele lunare sau anuale sunt eliminate complet din contract.

Înființarea sau dezvoltarea unei afaceri implică o mulțime de etape, de aceea produsele credit business sunt create în susținerea afacerii tale în diferite domenii. MicroImprumut te invită să faci cunoștință cu o gamă largă a produselor de credit business:

Business "INVESTIȚIONAL": prevede investiții cuprinse între 100.000 și 3.000.000 lei, cu o perioadă de rambursare de până la 60 de luni. Graficul de rambursare este adaptat veniturilor tale și fluxului de numerar.

Business "AGRO": se acordă pentru dezvoltarea activităților agricole. Oferim finanțare în valoare de pînă la 2.000.000 lei, cu termene de până la 60 de luni pentru achiziționarea de terenuri, utilaje, animale ș.a. și pînă la 36 luni se acordă se acorda pentru seminte, pesticide, ingrăsăminte, motorina sau alte nevoi curente. Dar cel mai important poți beneficia de împrumut pînă la 1.000.000lei fără gaj.

Business „LINIE” : asigură finanțarea capitalului de lucru pentru afacerea ta, oferim o linie de credit flexibilă, se acordă între 50.000 lei și 3.000.000 lei, pe o perioadă de până la 60 de luni.

Business "REFINANȚARE": Simplifică-ți gestionarea datoriilor cu un singur împrumut de până la 3.000.000 lei, rambursabil în funcție de veniturile tale și fluxul de numerar.

Business "IPOTECAR": Pentru investiții imobiliare, oferim finanțare de până la 3.000.000 lei, cu o gamă largă de opțiuni de rambursare, adaptate afacerii tale. Termenul de rambursare este mult mai relaxant și îl poți alege singur de la 12 luni pînă la 120luni, ce îți permite să îți gestionezi afacerea liniștit.

Business "OPERAȚIONAL": Pentru susținerea lansării și dezvoltării afacerii tale, oferim finanțare adaptată inițiativelor antreprenoriale, inclusiv posibilitatea de cofinanțare a granturilor.

La produsele CREDITE BUSINESS, suntem pregătiți să fim partenerul tău de încredere în creșterea afacerii tale. Contactează-ne astăzi pentru a afla cum putem să te susținem în atingerea obiectivelor tale financiare!

Vino la oricare sucursală MicroImprumut sau ne poți contacta la nr. 060 502 557 optează pentru un alt nivel al afacerii tale și fii sigur în ziua de mîine.

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!