Colaboratorii Microîmprumut își valorifică abilitățile!

Pentru o comunicare și mai efectivă cu clienții noștri noi am participat la trainingul ce prevede dezvoltarea abilităților de comunicare.

Tehnici noi de promovare şi de negociere utilizate în industria serviciilor financiare Microîmprumut!

Dezvoltarea abilităților de comunicare reprezintă un proces continuu, la care ne expunem zilnic, conștient sau mai puțin conștient, intenționat sau neintenționat. Cuvintele sunt cele care mijlocesc transmiterea informațiilor de la o persoana la alta. Acestea sunt în stare să ne motiveze, pot crea o stare de confort, pot întări o relație, dar o pot și deteriora. Abilitatea de a comunica corect ne poate ajuta în multe aspecte ale vieții, de la cariera, la întâlniri sociale, la viața de familie.

Noi ca companie ne dăm seama că clienții doresc să fie înțeleși, doresc să se simtă auziți și ascultați. Și cel mai important o informare corectă și promptă ce stimulează rezultate mai mari. La fel noi am studiat aprofundat tehnicile de negociere  și tehnicile de dezvoltare a abilităților de vânzare, astfel la momentul actual noi suntem gata să vă oferim cele mai bune produse, vă vom presta cea mai detaliată informație și la sigur vom fi receptivi la propunerile și sfaturile dumneavoastră!

 

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!